
سالاد
سالادها همیشه جز بهترین انتخابها برای صرف یک وعدهی غذایی سبک هستند. خوشبختانه تنوع گستردهای از سالادها موجود است که هر ذائقه و سلیقهای را هم پوشش میدهد. خوشمزگی و سبکی سالادها به کنار بلکه از نظر دارا بودن مواد مغذی هم غنی هستند. امروز تهیه سالاد ایتالیایی را کنار هم آموزش می بینیم.
سالاد ایتالیایی
سالاد ایتالیایی، خوشطعم که با پاستا درست میشود، ارزش غذایی بالایی دارد و مناسب کودکان و نوجوانان است. با کوفته ریزه در تهیه این سالاد عالی و بی نظیر همراه ما باشید.
پیشنهاد نویسنده : سالاد کرفس، سالاد اندونزی، سالاد ماکارونی، سالاد پانزانلا ایتالیایی، سالاد لوبیا سبز فرانسوی و … را در بخش سالاد در سایت مشاهده کنید.
مواد لازم سالاد
پاستا فرمی : 250 گرم
سینه مرغ : 1 عدد
ژامبون : 100 گرم
پیاز : 1 عدد
فلفلدلمهای رنگی : 1 عدد
لیموترش : 1 عدد
هویج : 2 عدد
سس مایونز : 3 قاشق غذاخوری
ذرت پخته شده : نصف پیمانه
خیارشور : نصف پیمانه
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
شوید خرد شد ه : 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن : 1 قاشق چایخوری
نعناع خشک : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
تهیه سالاد ایتالیایی
پیاز را خلالی و مرغ را خرد کرده و در کمی روغن با هم تفت دهید. مقداری نمک و فلفل به آن افزوده، با کمی آب بگذارید بپزد.
پاستا فرمی را به هر شکلی که دوست دارید، در آب جوش و نمک بریزید تا بپزد و نرم شود؛ سپس آن را آبکش کنید.
خیارشور، هویج و فلفلدلمهای را خرد کرده و کنار بگذارید.
در کاسهای آب لیموترش را بگیرید و با سس مایونز مخلوط کنید. پودر آویشن، پودر پاپریکا، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا سس آماده شود. برای خوشمزهتر شدن سس میتوانید مقدار سس مایونز را بنا به سلیقه بیشتر کنید.
در ظرفی پاستای آبکش شده را ریخته، مواد خرد شده، ذرت، جعفری، شوید، نعناع خشک و ژامبون خرد شده را به آن اضافه کنید. سس را روی سالاد بریزید و با مواد خوب مخلوط کنید تا به خورد آن برود.
سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
در صورت تمایل میتوانید گوجه گیلاسی یا زیتون سیاه به مواد سالاد ایتالیایی اضافه کنید.