طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

159
سالاد لوبیا سیاه مکزیکی
تهیه سالاد لوبیا سیاه

سالاد لوبیا سیاه

سالاد لوبیا سیاه، بسیار لذیذ و ساده و مقوی برای گیاه خواران، ورزش کاران و کسانی که رژیم غذایی دارند بسیار عالی است. در این سالاد، از 3 نوع لوبیا مانند لوبیا قرمز ، سیاه و سفید استفاده شده است. با کوفته ریزه همراه ما باشید.

پیشنهاد نویسنده : سالاد ایتالیایی، سالاد کرفس، سالاد پانزانلا، سالاد لوبیا سبز و … را در بخش دسر، قسمت سالاد روی سایت مشاهده کنید.

 

مواد لازم سالاد لوبیا

لوبیا سیاه پخته شده : 400 گرم

دانه ذرت : 1 و 1/2 پیمانه

آووکادو پوست کنده  و خرد شده : 1 عدد

پیازچه خرد شده : 6 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده ترجیحاً قرمز : 1 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد

آب لیمو ترش : 1/3 پیمانه

روغن زیتون : 1/2 پیمانه

سیر : 1 حبه

برگ گشنیز خرد شده : 1/2 پیمانه

نمک : 1 قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز : 1/8 قاشق چای خوری

 

تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه،سیر، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، آب لیمو ترش و روغن زیتون را مخلوط کنید. بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.

سالاد لوبیا سیاه مکزیکی  آماده سرو شدن است.

 

حقایق غذایی سالاد لوبیا

انرژی کل : 391 کیلو کالری

چربی کل : 24.5 گرم – 38 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه

چربی اشباع شده : 3 گرم

کلسترول : 0 گرم

سدیم : 830 میلی گرم – 33 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه

پتاسیم : 468 میلی گرم – 13 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه

کربوهیدرات کل : 35.1 گرم – 11 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه

فیبر رژیمی : 12.2 گرم – 49 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه

پروتئین : 10.5 گرم – 21 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه

قند : 4 گرم

کلسیم : 71 میلی گرم

آهن : 4 میلی گرم

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید