طرز تهیه سالاد کرفس

0
404

سالاد کرفس و جعفری

از سالادهای سالم و پر خاصیت سالاد کرفس هست.کرفس فیبر بالایی دارد و برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. با کوفته ریزه در این بخش همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

کرفس1/2 لیوان ، خرد شده
جعفری1/2 لیوان ، خرد شده
گوجه فرنگی1 عدد
خیار1 عدد
کنجد1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آبلیموبه میزان لازم

 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی رو خرد می کنیم. خیار و پیاز رو ریز خرد می کنیم. کرفس رو هم که از قبل خرد کردیم با گوجه ، خیار و پیاز داخل یک کاسه می ریزیم. روی موادمونم جعفری می ریزیم. برای چاشنی هم از روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل استفاده می کنیم به موادمون اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا به خودشون بره. سالاد رو داخل ظرفی که می خوایم سرو کنیم می ریزیم و نوبته کنجد هست که روی سالاد بپاشیم. سالاد آماده سرو است.

 

سالاد کرفس با مرغ:

طرز تهیه سالاد کرفس بسیار راحت است و همراه با مرغ، قارچ، لوبیای پخته و… برای وعده شام بسیار لذیذ و مقوی می باشد.این سالاد انواع مختلفی دارد و با انواع مواد غذایی می توان سالاد های متنوعی را همراه با کرفس تهیه نمود و از طعم آن لذت برد.

 

مواد لازم :

ساقه کرفس : 2 شاخه

سینه مرغ : 1 عدد

سیب : 1 عدد متوسط

فلفل دلمه رنگی : 1عدد کوچک

کاهو : 6 برگ

پیاز قرمز : 1 عدد

کنسرو ذرت :1/2 پیمانه

سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری

سیر : 2 حبه

آبلیموترش : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد کرفس با مرغ :

ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و ۲ حبه سیر داخل قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ آبپز شود. اگر طعم سیر را نمی پسندید می توانید مرغ با زردچوبه یا پیاز بپزید.پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا سیب را به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.لفل دلمه ای را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه کاهو را هم مانند سالاد فصل ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کایه اضافه می کنیم.نسرو ذرت را اضافه می کنیم و مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. برای تهیه سس سس مایونز را به همراه شکر، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

خواص آب کرفس:

از دیدگاه طب سنتی، نوشیدن آب کرفس  شیوه مفیدی برای بهره بردن از  منفعتهای کرفس است. آب کرفس هم  مثل خود کرفس، فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

در طب سنتی، آب کرفس فواید بسیاری دارد زیرا همه ی مواد تشکیل دهنده ی آن طبیعی هستند.آب کرفس ضدسرطان است. مصرف منظم این نوشیدنی از گسترش سلول های سرطانی جلوگیری می کند. علاوه بر این، آب کرفس حاوی ترکیباتی است که از فعالیت رادیکال های آزاد  وتخریب سلولی جلوگیری می کنند. این خاصیت به ویژه در مورد سرطان های روده ی بزرگ و معده مؤثر است.

آب کرفس به گوارش بهتر کمک می کند زیرا حاوی موادی است که تسهیل کننده ی اجابت مزاج هستند. به همین جهت، کرفس همچون یک ملیّن عمل می کند و از یبوست جلوگیری می نماید.این نوشیدی ادرارآور است و تولید ادرار را افزایش می دهد.  این نوشیدنی به کاهش وزن هم  کمک می کند زیرا میل به خوردن شیرینی جات را کاهش می دهد.

 

نکات کلیدی:

برای تهیه سالاد، از قسمت های زرد و ترد کرفس استفاده کنید.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here