طرز تهیه ساندویچ مرغ

0
421

ساندویچ مرغ

یک ساندویچ راحت و بسیار خوشمزه که به راحتی هم تو خانه قابل تهیه است. برای تهیه ساندویچ مرغ بهتر است از ترکیب گوشت سینه مرغ و گوشت ران مرغ استفاده کنیم ، ترکیب این دو با هم طعم بسیار فوق العاده به غذا می دهد و همان طور که می دانید گوشت سینه مرغ و گوشت ران مرغ حاوی پروتئین و آهن بسیار زیادی است.با کوفته ریزه همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

سینه مرغ : 1 عدد

هویج: 1 عدد

پیاز: 1 عدد

فلفل دلمه: نصف یک عدد

قارچ : 8 عدد

ادویه کاری : 1 قاشق چای خوری

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

سس مایونز2 قاشق غذاخوری
سس گوجه1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
پودر پاپریکانصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
خیارشوربه مقدار لازم
نان باگت4 عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ :

براي مزه داركردن مرغ ها از چند ساعت قبل مرغ ها را در پياز خردشده ، مقداري آبليمو و زعفران آبكرده و نمك و ماست بخوابانيد.بعد از اینکه مرغ ها را مزه دار کردیم آنها را به تکه های کوچک خرد می کنیم.مرغ ها را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند و آب آن ها كشيده شود.

قارچ و فلفل دلمه اي و پياز را خرد می کنیم و هويج را رنده می کنیم.آنها را به تكه هاي مرغ اضافه می کنیم و با هم تفت می دهيم تا نرم شوند. ادويه و زردچوبه و نمك را اضافه می کنیم  و دوباره كمي تفت می دهیم تا بوي ادويه ها درآيد و سپس شعله را خاموش می کنیم.

تهیه سس ساندویچ

2 قاشق غذاخوري  سس مايونز و يك قاشق غذاخوري سس خردل و سس گوجه و يك قاشق مرباخوري آبليمو، نصف قاشق چايخوري فلفل سياه، پودر پاپريكا و مقداري نمك را با هم تركيب مي كنيم و روي دو طرف نان ها رومال مي كنيم.

 

از تركيب مرغ بين نان ها قرار مي دهيم و خيارشور مي گذاريم. و در ظرف پيركسي كنار هم مي چينيم و در آخر روي آن را با پنير پيتزا پر مي كنيم. روي ظرف را با فويل مي پوشانيم تا نان ها خشك نشوند.ظرف را به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 180 درجه قرار مي دهيم و در آخر 5 دقيقه نيز گريل را روشن مي كنيم.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here