طرز تهیه سوپ میسو (غذای ژاپنی)

1522
سوپ میسو
میسو غذای ژاپنی و خوشمزه و مغذی

تهیه سوپ میسو

سوپ میسو یا میسوشیرو یکی از پیش غذاهای معروف ژاپنی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.در فرهنگ غذایی کشور ژاپن این سوپ معمولاً به همراه غذای اصلی گوهان (برنج پختهٔ ژاپنی) صرف می‌شود. میسو یا خمیر سویا از نمک ، سویا و یک مخمر بدست آمده از برنج ، گندم یا لوبیا است .انواع سوپ در جهان وجود دارد .در تهیه سوپ میسو این غذای رژیمی و سالم با ما در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم :

آب قلم یا آب : 4 فنجان

میسوی سفید جا افتاده (خمیر سویا) : 2 قاشق غذا خوری

قارچ تازه : 2 فنجان

پیاز بزرگ : 1 عدد

سیر : 2 حبه

زنجبیل رنده شده : 1تا 2 قاشق چای خوری

آب نارگیل : 2 قاشق غذا خوری

 

دستور العمل تهیه سوپ میسو

در یک قابلمه متوسط ، آب قلم یا آب را بر روی حرارت ملایم ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه خوب به جوش آمد ، حدود نصف فنجان از آن را برداشته، میسو را به ان اضافه کنید و خوب به هم بزنید ، تا کاملا یکدست شود.

مخلوط میسو را به همراه قارچ ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ،  آب نارگیل  و  حبه های سیر به ظرف اضافه کنید و بگذارید تا خوب به جوش بیاید. بعد از آن حرارت  را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد.سوپ حاضر است.

 

نکات تکمیلی:

این سوپ خوشمزه ژاپنی حاوی 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است.

این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است.

این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B6 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است .

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید