
سوپ چینی
از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سالم به شما می آید که به راحتی در منزل نیز می توانید سوپ چینی را تهیه نمایید.معمولا داغ سرو می شود و مناسب روز های سرد زمستانی است و مناسب حال کسانی است که سرما خوردگی دارند و بی اشتها شده اند.برای درست کردن این سوپ میتوانید از ورمیشل آشیانهای، پاستای رشتهای و یا حتی فتوچینی استفاده کنید. با ما در تهیه این سوپ با کوفته ریزه همراه باشید.
مواد لازم
نودل : یک بسته
پیازچه : دو عدد
عصاره مرغ : یک بسته
سس سویا : دو قاشق مرباخوری
سیر : دو حبه
زنجبیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای نارنجی یا قرمز : یک عدد
سینه مرغ : ۱۰۰ گرم
کلم برگ چینی : یک پیمانه
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ چینی:
برای پخت سوپ چینی ابتدا دو پیمانه آب را به همراه عصاره مرغ و مرغ درون قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس پیازچه های خرد شده و زنجبیل تازه و سیر رنده شده و سس سویا را به آب بیفزایید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود سپس کلم برگ چینی و فلفل دلمه ای را به شکل نواری خرد نمایید و سبزیجات خرد شده را درون قابلمه سوپ بریزید و بعد از اینکه سبزیجات و سینه مرغ پخته شدند سینه مرغ را از درون قابلمه بیرون آورید و ریش ریش کنید سپس نودل را به مایه سوپ بیفزایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ چینی سینه مرغ ریش ریش شده و فلفل و نمک را به سوپ بیفزایید و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و سوپ را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید.
نکات:
- برای تهیه سوپ نودل می توانید به جای سینه مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید.
- برای پخت سینه مرغ می توانید به جای استفاده از عصاره مرغ از عصاره گوشت استفاده نمایید.
- سس سویا شور است بنابراین در هنگام افزودن نمک به سوپ باید توجه داشته باشید که سوپ بیش از اندازه شور نشود.