طرز تهیه سوپ چینی

647
سوپ چینی
تهیه سوپ چینی نودل

سوپ چینی

از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سالم به شما می آید که به راحتی در منزل نیز می توانید سوپ چینی را  تهیه نمایید.معمولا داغ سرو می شود و مناسب روز های سرد زمستانی است و مناسب حال کسانی است که سرما خوردگی دارند و بی اشتها شده اند.برای درست کردن این سوپ می‌توانید از ورمیشل آشیانه‌ای، پاستای رشته‌ای و یا حتی فتوچینی استفاده کنید. با ما در تهیه این سوپ با کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم

نودل : یک بسته

پیازچه : دو عدد

عصاره مرغ : یک بسته

سس سویا : دو قاشق مرباخوری

سیر : دو حبه

زنجبیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای نارنجی یا قرمز : یک عدد

سینه مرغ : ۱۰۰ گرم

کلم برگ چینی : یک پیمانه

فلفل : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ چینی:

برای پخت سوپ چینی ابتدا دو پیمانه آب را به همراه عصاره مرغ و مرغ درون قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس پیازچه های خرد شده و زنجبیل تازه و سیر رنده شده و سس سویا را به آب بیفزایید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود سپس کلم برگ چینی و فلفل دلمه ای را به شکل نواری خرد نمایید و سبزیجات خرد شده را درون قابلمه سوپ بریزید و بعد از اینکه سبزیجات و سینه مرغ پخته شدند سینه مرغ را از درون قابلمه بیرون آورید و ریش ریش کنید سپس نودل را به مایه سوپ بیفزایید.

در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ چینی سینه مرغ ریش ریش شده و فلفل و نمک را به سوپ بیفزایید و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و سوپ را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید.

نکات:

  • برای تهیه سوپ نودل می توانید به جای سینه مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید.
  • برای پخت سینه مرغ می توانید به جای استفاده از عصاره مرغ از عصاره گوشت استفاده نمایید.
  • سس سویا شور است بنابراین در هنگام افزودن نمک به سوپ باید توجه داشته باشید که سوپ بیش از اندازه شور نشود.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید