طرز پخت سیب زمینی پنیری | رستورانی

3364
سیب زمینی پنیری
طرز تهیه سیب زمینی پنیری مخصوص رستوران

سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری یکی از انواع فست فود های خوشمزه و بسیار پر طرفداری است که با سیب زمینی طبخ می شود. سیب زمینی پنیری را می توانید به عنوان پیش غذا در کنار غذاهای فست فودی مثل انواع پیتزا سرو کنید. البته نا گفته نماند که سیب زمینی پنیری کبابی خودش یک غذای کامل است.با ما در کوفته ریزه در پخت سیب زمینی پنیری همراه باشید.

مواد لازم :

پنیر چدار100 گرم
پنیر پارمزان30 گرم
جعفری تازه50 گرم
شیر2 قاشق غذاخوری
کورن فلکس ساده20 گرم
سیب زمینی4 عدد متوسط
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
پودر سیربه میزان لازم
نمک وفلفلبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را پوست گرفته و مانند هندوانه به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و در کاسه ای بزرگ می گذاریم و روی آن ها روغن زیتون می ریزیم تا کاملا آغشته به روغن شوند.  کورن فلکس را در ظرفی می ریزیم.و با گوشت کوب خوب روی آن می کوبیم تا پودر شود.بعد جعفری را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و نصف آن را روی کورن فلکس خرد شده می ریزیم.و نصف دیگر آن را کنار می گذاریم.بعد پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم و کمی نمک،پودر سیر و فلفل سیاه نیز روی مواد می ریزیم و خوب مواد را زیر رو می کنیم تا کاملا ادویه ها به خورد مواد برود.

پس از اماده کردن مواد برای طعم دار کردن سیب زمینی ها فر را روشن می کنیم.و روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و سیب زمینی ها را از داخل کاسه با قاشق بر می داریم و داخل مخلوط کورن فلکس قرار می دهیم.سیب زمینی ها را کاملا در آن می چرخانیم تا آغشته به جعفری و ادویه ها شود و بعد روی کاغذ روغنی داخل سینی فر آن ها را می چینیم و سینی را داخل فر می گذاریم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد سیب زمینی ها پخته و طلایی شوند .

در ظرفی شیر را می ریزیم و پنیر چدار را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و در مایکروفر قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود و زمانی که سیب زمینی پنیری ها آماده شد در ظرف می ریزیم و این سس چدار را با باقی مانده جعفری خرد شده روی سیب زمینی ها می ریزیم.

 

نکات کلیدی:

موادش کاملا سلیقه ای هست میتونید به جای ژامبون از گوشت مرغ آبپز شده استفاده کنید و یا از هیچ کدام استفاده نکنید.
میتوان از ذرت و نخودفرنگی و گوشت چرخ هم استفاده کرد.
این مقدار برای ۲ نفر کافیه برای تعداد بیشتر مقدار مواد را بیشتر کنید.
میتوان سیب زمینی ها را بعد از آبپز شدن، خشک کرده و داخل پلاستیک قرار داده و در فریزر قرار داده تا یخ ببندد و موقع سرخ کردن یخ زده داخل روغن بگذارید.
بعضی از فست فود ها فقط سیب زمینی و پنیر پیتزا میگذارند پس کاملا سلیقه ایه موادش.
با سس کچاپ یا تند میل کنید

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید