طرز تهیه شربت توت فرنگی

385

شربت توت فرنگی

شربت ها طعم های مختلفی دارند و با انواع میوه ها می توان شربت های مختلفی را تهیه کنید. شربت آلبالو و شربت توت فرنگی و شربت زعفران از انواع شربت های خوش طعم و پرطرفدار هستند.با تهیه شربت توت فرنگی در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم:

توت فرنگی : 2 کیلو

آب : 2 پیمانه

شکر: 2ونیم کیلو

 

طرز تهیه شربت توت فرنگی:

توت فرنگی ها را تمیز بشویید، خشک کنید. سپس کاسبرگ های توت فرنگی را جدا کنید و آن ها را از وسط نصف کنید.

درون یک ظرف لعابی توت فرنگی ها را در یک ردیف بچینید. در یک ردیف دیگر شکر را بریزید و این کار را تا موقعی که توت فرنگی و شکر ها تمام شوند ادامه دهید. ظرف حاوی توت فرنگی ها را به مدت 24 ساعت در درون یخچال قرار دهید.

بعد از مدت زمان ذکر شده توت فرنگی ها را از یخچال بیرون آورید. آن ها را بر روی حرارت گاز به مدت 5 دقیقه قرار دهید.

توت فرنگی ها را در درون پارچه سفید تمیزی بریزید تا آب آن ها خارج شود. سپس آنها را در درون ظرف لعابی قرار دهید و دو پیمانه آب درون ظرف لعابی بریزید و ظرف را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و طعم توت فرنگی ها را بگیرد.

دستمال را از درون ظرف خارج کنید و آب توت فرنگی ها را که از قبل کنار گذاشته اید در درون ظرف لعابی بریزید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.شربت را بعد از این که غلیظ شد در محل مناسبی قرار دهید تا خنک شود و شربت خنک شده را در درون شیشه بریزید.

 

فواید شربت توت فرنگی

تصفیه کننده خون، قلیایی کننده خون، تب بر، ادرار آور، زیادکننده شیرمادر، تقویت کننده و شادی آور می باشد.
کلیه ها را تقویت وموجب تقویت لثه ها وشفافیت و زیبایی پوست می شود.
نوشیدن آب رقیق شده توت فرنگی قبل ازغذا موجب تحریک اشتها می شود.
به افرادی که مبتلا به کم خونی ودچار کلسترول بد خون می باشد، توصیه شده است که از آب توت فرنگی استفاده نمایند.
موجب تقویت اعصاب و رفع خستگی می شود.
در درمان وجلوگیری از رماتیسم ،گلو درد چرکی، نقرس، اسید اوریک، سل، سرفه، ناراحتی های کیسه صفرا، سرطان و تصلب شرایین می تواند مفید و موثرواقع شود

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید