طرز تهیه شربت سکنجبین خیار

0
319

شربت سکنجبین خیار

شربت سكنجبين از شربت های خوشمزه و جزو قدیمی ترین شربت ها می باشد و در طب سنتی خواص بسیار زیادی دارد.با ما رد تهیه شربت سکنجبین در کوفته ریزه همراه باشید.

مواد لازم

سکنجبین یا عسل : نصف فنجان

لیموترش: 1 عدد

خیار : 2 عدد

عرق نعنا یا گلاب : نصف فنجان

طرز تهیه:

لیمو ترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا کنید و به همراه عرق نعنا داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. بعد خیار را بدون اینکه پوستش را جدا کنید داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.این مواد را با سرعت بالا به مدت 1 دقیقه هم بزنید.بعد از مخلوط شدن این مواد آنها را داخل لیوان بریزید و مناسب با ذائقه مهمانانتان به آن سکنجبین اضافه کنید .

چند قطعه یخ هم داخل لیوان ها بریزید و با چند برش نازک خیار و لیمو ترش  و چند برگ نعنا تازه ساطوری شده  شربت را تزیین کنید.

بجای سکنجبین میتوانید از عسل هم برای شیرین کردن شربت استفاده کنید.

توجه داشته باشید که برای هر لیوان به یک عدد خیار متوسط احتیاج دارید.

این نوشیدنی را خنك بنوشید

اضافه كردن سكنجبین به خیارسكنجبین خواص درمانی كم‌نظیری را به نوشیدنی شما می‌دهد، از این رو توصیه ما این است كه برای دریافت بیشتر خواص درمانی و شفابخش آن از سكنجبین‌هایی كه با قند طبیعی تهیه می‌شوند، استفاده كنید و سكنجبین‌هایی را برای تهیه این نوشیدنی انتخاب كنید كه شیرین یا مایل به شیرینی باشند. در این صورت می‌توانید علاوه بر آنكه با این نوشیدنی حرارت معده و دستگاه گوارش را كم كنید، از خواص صفرابر سكنجبین نیز بهره‌مند شوید.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here