طرز تهیه شکر پنیر(بجنورد)

4823
شکر پنیر
شکر پنیر بجنورد

شکر پنیر

شکرپنیر بیش از ۱۳۰ سال قدمت دارد و امروز محبوبیت زیادی بین مردم دارد به نحوی که بسیاری ترجیح می‌دهند آن را همراه با یک لیوان چای داغ نوش جان کنند.معروف‌ترین و مهم‌ترین سوغات بجنورد آبنبات است. با سایت کوفته ریزه در تهیه شکر پنیر همراهمان باشید.

 

مواد لازم شکر پنیر :

شکر500 گرم
جوهر لیمو1/2 قاشق چای خوری
آب200 گرم
پودر هل1 قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه شکر پنیر :

شکر و آب داخل ظرف مناسبی ریخته و باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت گاز می گذاریم. زمانی که آب به جوش اومد و مواد به صورت آبنبات بشود. جوهر لیمو رو به موادمون اضافه می کنیم و مواد رو باهم مخلوط می کنیم. شعله گاز رو خاموش می کنیم. سینی رو از قبل چرب می کنیم و موادمون رو داخل سینی می ریزیم. پودر هل رو اضافه می کنیم و مواد رو بااستفاده از کاردک هم میزنیم و پشت و رو می کنیم تا سفید رنگ شود. با دست ورز می دهیم . شکر پنیر حاضر است می تونیم به قطعات کوچیک تقسیم کنیم.

 

انواع طعم ها:

شکر پنیر در طمع های مختلفی از جمله : پسته‌ای، دارچینی، لیموئی، هل دار، زرشکی، کنجد، گل سرخ، زعفرانی، زعفرانی پسته ای، نعنایی، نارگیلی، رژیمی، ترش، میوه ای و … تهیه می شود .

 

2 نظرات

  1. با عرض سلام و ادب و تشکر بابت مطلب مفیدتون
    من از سایت زرین ثمر دیدگاه میذارم که انواع شکرپنیر طعم دار طبیعی رو تولید میکنیم.

    ما تو تهیه‌ی شکرپنیرامون از جوهر لیمو (یا همون اسید سیتریک) استفاده نمیکنیم (چون ضرر داره)، ابتدا مثل روش شما آب و شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم بجوشد تا کاملا غلیظ شود، بعد او رو روی یه سینی بزرگ پهن میکنیم و بعد از اینکه کمی سرد شد، طعم های طبیعی رو روش پهن و اضافه میکنیم مثل مغز پسته، مغز لیمو امانی، گلبرگ محمدی و …. ، بعد با کاردک هی همش میزنیم تا تاحدود زیادی مخلوط بشه.
    بعد کل این مخلوط رو تکه تکه (مثلا 30 در 30 سانتی ) کرده، کمی با دست کشیده و روی بازوهای دستگاه آویزان میکنیم. این دستگاه با بازوهایی که داره هی این خمیر رو میکشه و قاطی میکنه، در اثر این کار کلی حباب ریز توی خمیر بوجود میاد و به مرور رنگش از نباتی رنگ به سفید تبدیل میشه و حجم میگیره. در اصل این کار باعث نرم شدن و پوک شدن شکرپنیر هم میشه پس باید به خوبی هم بخوره.
    بعد اونو تو دستگاه قالب میذاریم و شکرپنیرا رو قالب میزنیم و بعد پهن میکنیم تا سرد بشن.
    بعد اونها رو تو بسته های دربسته نگه داری میکنیم. اگه شکر پنیرتون به مدت فقط یک روز هوا بخوره کاملا سفت میشه، پس اونو در ظرفهای کاملا دربسته نگهداری کنید.
    موفق باشید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید