طرز تهیه شیرینی تورینو | شیرینی عید

349
طرز تهیه شیرینی تورنیو
آموزش شیرینی مخصوص عید تورنیو

شیرینی تورینو

با طرز تهیه شیرینی تورینو که بیشتر برای عید نوروز  پخته می شود با ما در کوفته ریزه همراه باشید. این شیرینی با مغز شکلاتی بسیار ساده پخته می شود.

پیشنهاد نویسنده برای تهیه شیرینی های خانگی: شکر پنیر بجنورد، موزائیک هویج ترکیه، شیرینی ماکارون فرانسوی، باقلوا ترکی و … را در بخش شیرینی خانگی سایت مشاهده کنید.

 

مواد لازم شیرینی تورینو

آرد : 400 گرم

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

ماست : 15 گرم (ترجیحا سفت باشد)

زرده تخم مرغ : 1 عدد

پودر قند : 100 گرم

کره : 240 گرم

وانیل : 1/8 قاشق چای خوری

نمک : بسیار کم

مواد لازم میانی شیرینی

شکلات تلخ  :70 گرم

پودر قند : 10 گرم

پنیر خامه ای بدون نمک : 120  گرم

گردو خرد شده : 70 گرم

 

تهیه شیرینی تورینو

کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست گردد. بعد پودر قند را اضافه نموده و هم بزنید تا کرمی و سبک گردد. سپس زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه نموده و 30 ثانیه هم بزنید.

بعد بیکینگ پودر را با ماست مخلوط نموده و به مایه تخم مرغی اضافه کنید. نمک را با آرد الک نموده و کم کم به مایه اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد.

خمیر را حدود نیم ساعت در یخچال و داخل کیسه فریزر استراحت بدهید.

 

تهیه مواد میانی تورینو

شکلات را با دندانه درشت رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده با کاتر دایره دالبر 3.5 سانت قالب بزنید.

روی هر دایره را یک گلوله از مواد میانی قرار داده و سپس مقداری از خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کرده و نوارهایی به عرض 3 میلیمتر بریده و روی مواد میانی قرار دهید. لبه نوارها را کمی روی خمیر زیری فشار دهید.
در صورت لزوم مجددا شیرینی ها را کاتر بزنید و در سینی چیده و در فر با دمای 180 درجه، حدود 15-12 دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید. شیرینی تورینو آماده است. برای تزئین می تونید از پودر نارگیل، پودر پسته و گل محمدی نیز استفاده کنید.
منتظر نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما دوستان عزیز هستم.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید