طرز تهیه شیرینی کنافه

999
شیرینی کنافه
آموزش تهیه شیرینی کنافه

شیرینی کنافه

از انواع شیرینی های عربی و پرطرفدار، شیرینی کنافه است که با رشته های مخصوص تهیه می شود. کنافه (Kanafeh)  اصالت آن مربوط به کشور فلسطین می‌باشد. این شیرینی یا دسر در کشورهای خاورمیانه هم طرفدارانی دارد. با کوفته ریزه در تهیه این شیرینی خوشمزه همراهمان باشید.

کنافه انواع و اقسام مختلفی دارد که معمولا تفاوت آن‌ها در مواد اولیه و شکل تهیه آن است، ولی روش تهیه تقریبا یکی می‌باشد. عمده تفاوت آن‌ها در استفاده از انواع خمیر است.

مواد لازم:

رشته کنافه (رشته کادایف) : 500 گرم

پنیر خامه ای بی نمک یا پنیر موزارلا  : 250 گرم

کره : 250 گرم

شکر : 1/5 فنجان

آبلیمو : چند قطره

آب : 1/5 فنجان

 

طرز تهیه کنافه :

اول از همه شربت این شیرینی رو تهیه می کنیم. برای تهیه شربت آب و شکر را داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاد و چند قل بخوره. بعد آبلیمو را اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم تا شربت خنک بشه.

رشته های کنافه را با دست از یکدیگر جدا می کنیم. یکم خردشون می کنیم.

کره ای که ذوب شده را روی رشته ها بریزید تا رشته ها خوب با کره مخلوط شوند.

نصف رشته ها را درون قالب بریزید و با دستتون فشار بدید. نیازی به چرب کردن قالب نیست.

حالا پنیر نرم شده را روی رشته ها بریزید و روی تمام سطح بمالید.

حالا باقیمونده رشته ها را روی پنیر بزارید.

قالب رو داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. فر رو از قبل گرم کنید با دمای 160 درجه سانتی گراد قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر بزارید و در چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی شیرینی هام برشته شود.

قالب را از فر دربیارید 5 دقیقه صبر کنید و بعد شربت را روی رشته ها بریزید.

هر مدل که دوست دارید برش بزنید و برای تزئین می تونید از پودر پسته و گردو هم استفاده کنید. شیرینی عربی ما حاضر است.

 

رشته کادایف:

رشته کادایف نوعی رشته خوراکی خشک و بسیار نازک است که از ترکیب آرد گندم یا سمولینا و آب تهیه می شود. رشته کادایف اغلب برای تهیه دسر محبوب ترکیه ای باقلوا و کنافه به کار می رود.

کادایف همان خمیر یوفکا است. رشته کنافه در واقع همان رشته کادایف است.

 

نکات مهم:

در نسخه عربی این دسر برای طعم دهی به شربت از گلاب یا عرق بهارنارنج استفاده می‌کنند.
در کنافه از انواع پنیرهای نیمه نرم و بدون نمک همانند : پنیر خامه‌ای، ماسکارپونه، موزارلا و … استفاده می‌شود.
ملاس نوعی شیرین کننده است و استفاده از آن در این دسر کاملا اختیاری می‌باشد.
اگر قصد تهیه این دسر درون فر را دارید، بعد از چیدن آن در قالب باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر با 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد. در آخر نیز کمی شعله گریل را روشن کنید تا روی آن نیز طلایی شود.
رشته کادایف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. توجه داشته باید این رشته با رشته شعریه کاملا متفاوت است.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید