طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

230
املت اسفناج و پنیر
تهیه املت اسفناج و پنیر

املت اسفناج و پنیر

املت اسفناج و پنیر، به خاطر وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از آهن و پروتئین است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است.

پیشنهاد نویسنده : املت تاماگوایاکی، برساق سنندج، خورشت فاصولیه، موساکو بادمجان، کلوچه تابه ای و … را در مجله آشپزی کوفته ریزه دنبال کنید.

 

اسفناج

 

مواد لازم املت اسفناج و پنیر

تخم مرغ : 2 عدد

اسفناج : 200 گرم

کره : 20 گرم

پنیر پیتزا یا موزارلا (یا گودا) : 100 گرم

نمک، فلفل سیاه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

اسفناج ها را به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس با بخار پز می پزیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود. در صورت نبود بخار پز می توانیم اسفناج ها را درون یک تابه مناسب بریزیم.

تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اسفناج ها را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان خارج و تبخیر شود. در ادامه اسفناج را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و با دمای محیط هماهنگ شود.

تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می شکنیم و هم می زنیم تا از لختگی در آید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا ادویه ها به خورد تخم مرغ ها برود.

در صورت تمایل می توانیم علاوه بر نمک و فلفل سیاه از انواع ادویه های مورد پسند خود نیز استفاده کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را درون آن می اندازیم.

زمانی که کره به طور کامل آب شد، تخم مرغ های همزده را درون تابه می ریزیم و کمی زمان می دهیم تا تخم مرغ ها ببندد. در ادامه اسفناج پخته شده را به صورت پخش روی تخم مرغ ها می ریزیم و کمی صبر می کنیم.

پنیر روی املت پخش می کنیم و چند لحظه درب تابه را می گذاریم تا پنیر  به خوبی ذوب شود. می توان از پنیر خامه ای استفاده کرد. سپس آن را در ظرف مناسبی کنار نان سرو می کنیم.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید