طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

334
مرغ پرتقالی مجلسی
طرز تهیه مرغ با سس پرتقال

مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی مجلسی، یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه‌جاتی مثل زنجبیل است. اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگیش میشوید. با کوفته ریزه در تهیه این مرغ خوشمزه با ما همراه باشید.

پیشنهاد نویسنده : بیسکویت پرتقالی خانگی، دمنوش پوست پرتقال، کوفته کبه عربی با گوشت، املت اسفناج و پنیر و … را روی سایت مشاهده نمایید.

 

مواد لازم مرغ پرتقالی

گوشت مرغ : 6،7 تکه (ران یا سینه مرغ)

کره : 50 گرم

پیاز : 1 عدد بزرگ

زعفران دم‌کرده غلیظ : به مقدار دلخواه

آب پرتقال طبیعی : 2 یا 3 لیوان فرانسوی دسته‌دار

زنجبیل : 1 قاشق مرباخوری (اختیاری)

نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده غلیظ مزه‌دار کنید. اجازه دهید مرغ یک یا دو ساعت در این مواد بمانند تا حسابی مزه‌دار یا به اصطلاح مرینیت شود.

پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن مایع تفت دهید تا پیازها سبک شوند. وقتی رنگ پیازها سبک شد (قبل از این‌که طلایی شوند) کره را اضافه کنید (اگر قصد دارید مرغ پرتقالی با زنجبیل درست کنید در این مرحله زنجبیل را هم اضافه کنید که البته اختیاری است). وقتی کره آب شد تکه‌های مرغ را به پیاز و کره اضافه کنید.

روی شعله ملایم گاز مرغ‌ها آب بیندازند و با آب خودشان مغز پخت شوند. نباید به مرغ‌ها آب یا چیز دیگری اضافه کنید. وقتی مرغ‌ها آب انداخت کمی دیگر (به مقدار دلخواه) زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و اجازه دهید مرغ‌ها باز هم بپزند. در این مدت هر از چند گاهی مرغ‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف مرغ‌ها سرخ و طلایی شوند.

آب پرتقال را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ‌ها برود و تبدیل به سس پرتقال شود.

در این مرحله نمک سس را اندازه کنید. از این مرحله به بعد بسته به ذائقه‌تان مقداری چاشنی به مرغ پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذای‌تان کمی ملس باشد مقداری شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است.

 

ترش شدن مرغ پرتقالی

زمانی که شما این غذا را با پرتقال های ترش درست کنید ممکن است برخی افراد آنرا نپسندند. برای رفع این مشکل می توانید در مراحل پایانی پخت خورش به مقدار دلخواه شکر اضافه کنید تا طعم ترشی خورش ملایم تر شود.

شیرین شدن مرغ پرتقالی

اگر طعم پرتقال هایی که استفاده کرده اید شیرین بود طبیعتا طعم خوراک شما هم شیرین می شود که برای رفع این مشکل هم می توانید در انتهای پخت خورش مقداری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید.

 

نکات پخت مرغ پرتقالی مجلسی

خوراک مرغ پرتقالی را می‌توانید با مرغ درسته هم تهیه کنید.

وقتی پرتقال را آب می‌گیرید همراه با آن مقداری از پالپ پرتقال باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.

طرز تهیه بلدرچین، بوقلمون، اردک یا هر گوشت سفید دیگری با سس پرتقال به همین ترتیب و با همین دستور پخت است.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید