طرز تهیه فیش برگر

83
فیش برگر
برگر ماهی

فیش برگر

فیش برگر از انواع فست فودهای سالم و مقوی است. برگر ماهی را حتما تهیه کنید حتما از طرفدارهای آن خواهید شد. با کوفته ریزه در این بخش با ما همراه باشید.

پیشنهاد نویسنده : پیتزا رولی، ساندویچ بوریتوی مکزیکی، سوجوک (سوسیس) ترکی، نان سیر خانگی، کرپ گوشت فرانسوی و … را در بخش فست فود روی سایت مشاهده کنید.

 

مواد لازم فیش برگر

 

 

فیله ماهی (ماهی قزل آلا یا سالمون) : 500 گرم

قارچ : 7 عدد

سفیده تخم مرغ : 1 عدد

پیاز : 2 عدد

آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 1 قاشق چای خوری

جعفری خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر : نصف قاشق مرباخوری

آویشن : نصف قاشق چایخوری

نمک، فلفل : به میزان لازم

 

تهیه ماهی برگر

گوشت ماهی و قارچ را چرخ کنید می توانید مخلوط این مواد را درون غذاساز نیز بریزید و با یکدیگر میکس نمایید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و دور بریزید سپس پیاز را به مخلوط ماهی و قارچ اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه فیش برگر سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری و پودر سیر و نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده را به مخلوط قارچ و ماهی چرخ شده اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر میکس کنید سپس مخلوط مواد را درون یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.

مواد فیش برگر را از درون یخچال بیرون آورید و یک نایلون فریزر را باز کنید و مواد را روی نایلون بریزید سپس مواد را به کمک قالب گرد مثل همبرگر قالب برنید و نایلون را روی مواد قالب زده شده فیش برگر برگردانید و درون فریزر قرار دهید و هر زمانی تمایل داشتید مایه فیش برگر را از درون فریزر بیرون آورید و درون روغن داغ سرخ کنید.

منتظر نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان هستم.

ماهی سالمون

سالمون نوعی از قزل آلا هست که کمی بافت بدنی اون ها شبیه به سالمونه و گوشت تقریبا نارنجی دارند. توی ایران به هیچ وجه ماهی سالمون تازه وجود نداره. ولی نوع یخ زده اون موجود است.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید