طرز تهیه فینگرفود راتا مرغ

157
فینگرفود راتا مرغ
فینگرفود کاناپه مرغ

فینگرفود راتا مرغ

فینگرفود راتا مرغ، یا کاناپه مرغ  فینگر فودی جذاب است که مواد اولیه اش شباهت زیادی به سالاد الویه دارد که با ظاهری متفاوت سرو میشود. برای درست کردن انواع مختلف راتا کافیست مواد اولیه آن را تغییر دهید. با کوفته ریزه در این آموزش همراهمان باشید.

 

راتا یا کاناپه مرغ

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود.

در طرز تهیه فینگر فود کاناپه می توانیم از قالب استفاده کنیم که باعث مرتب در آمدن شکل ظاهری راتا ها می شود. جلوه ی زیبایی به میز شما می بخشد.

 

مواد لازم فینگرفود راتا مرغ

مرغ : 400 گرم

نان تست : 1 بسته

سس مایونز : 100 گرم

پنیر لبنه : 100 گرم

آبلیمو : به مقدار لازم

شوید و جعفری : به مقدار لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه فینگرفود کاناپه مرغ

اولین مرحله برای درست کردن راتا مرغ، پختن مرغ است مرغ را با کمی آب، روغن، نمک و فلفل بپزید. بعد از پخته شدن و سرد شدن مرغ آن را ریش ریش کنید.

شوید و جعفری ها را کمی خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه سس مایونز و پنیر لبنه را به نسبت مساوی به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. تا این جای کار شبیه به مراحل اولیه تهیه کیک مرغ بود.

مواد فینگرفود راتا مرغ آماده است.

در این مرحله دو راه دارید. میتوانید نان های تست را با قالب مورد نظر برش بزنید. قالب برش باید عمیق باشد تا بعد از برش زدن روی نان به اندازه کافی جا برای مواد باقی بماند. بدون برداشتن قالب مقداری از مواد راتا مرغ را روی نان بریزید. سطح مواد را با پشت قاشق صاف کنید و به دیواره های قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. سپس به آرامی قالب را خارج کنید.

راه دیگر این است که اول مواد را روی سطح نان به ضخامت یکسان پهن کنید و بعد قالب بزنید. در این حالت بخشی از نان و مواد که اضافه می آید را میتوانید جداگانه در یخچال بگذارید و بعدا مصرف کنید.

میتوانید با یک کاردک دور تا دور نان را با سس مایونز بپوشانید. برای خوشگل تر شدن فینگرفود کاناپه مرغ میتوانید روی آن را با گوجه گیلاسی، زیتون چند برگ شوید، خیارشور و … تزیین کنید. بعد از آماده شدن راتا ها آنها را قبل از سرو به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید .

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید