طرز تهیه فینگر فود جیب تاجر

353
فینگر فود جیب تاجر
تهیه فینگر فود جیب تاجر

فینگر فود جیب تاجر مجلسی

فینگر فود جیب تاجر، از پرطرفردارترین فینگرفودهاست و دلیلی نامگذاریش اینه که شبیه یک جیبِ پره است. با کوفته ریزه در تهیه این فینگرفود خوشمزه و اشتهاور همراه باشید.

پیشنهاد نویسنده : فینگرفود راتا مرغ، خوراک مرغ پرتقالی، کوفته کبه عربی با گوشت، املت اسفناج و پنیر و … را روی سایت مشاهده نمایید.

جیب تاجر

جیب تاجر یه فینگرفود اصلیه که داخلشو با هرچی دوست داشته باشید میتونید پرکنید. مثل انواع سالادها (سالاد اولویه، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ، سالاد تن ماهی و…مرغ، گوشت یا سبزیجات استفاده کنید.

 

مواد لازم جیب تاجر

نان تست :  1 بسته

شیر : 1/2 پیمانه

پودر سوخاری یا آرد سوخاری : به مقدار لازم

 

مواد لازم داخل فینگرفود جیب تاجر

سینه مرغ  : 1 عدد

تخم مرغ  : 2 عدد

خیارشور نگینی : 1/2 پیمانه

ذرت پخته  : 1/2 پیمانه

سس مایونز  : 2-3 قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده  : 5 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل :  به مقدار لازم

آویشن  : به مقدار لازم

 

طرز تهیه فینگرفود جیب تاجر

مواد میانی

سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، 2 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم ور وی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه جذب گوشت مرغ شود.

پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ذرت آبپز را به همراه خیارشور خرد شده، جعفری ساطوری، سس مایونز و مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های مورد سلیقه خودمان به کاسه اضافه می کنیم.

مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس کاسه را کنار می گذاریم.

 

تهیه جیب تاجر

لبه های خشک نان تست را با چاقو می بریم، سپس دو عدد نان تست را روی هم قرار می دهیم و با وردنه به طور کامل صاف می کنیم تا به هم بچسبند.

با قالب گرد نان تست های به هم چسبیده را قالب می زنیم. به همین شکل تمام نان تست را اماده می کنیم و قالب می زنیم، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا از لختگی در بیایند.

شیر را به همراه مقداری فلفل سیاه تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. آرد سوخای یا پودر سوخاری  را جلوی دستمان قرار می دهیم، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.

مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود، سپس نان های قالب زده را داخل تخم مرغ می زنیم، سپس در پودر سوخاری می غلتانیم و در آخر در روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شده و طلایی شوند.

نان ها پس از سرخ شدن پف می کنند. وسط شان کاملا تو خالی می شود.  نان های سرخ شده را داخل توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس نان ها را از وسط برش می زنیم.

با یک قاشق کوچک از مواد میانی داخل هر نان برش خورده می ریزیم تا کاملا پر شود، سپس فینگرفود جیب تاجر را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با سس دلخواه سرو می کنیم.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید