طرز تهیه مسقطی انار (شب یلدا)

544
مسقطی انار
طرز تهیه مسقطی انار

مسقطی انار

با نزدیک تر شدن شب یلدا، همه به فکر تدارک دیدن و ایده های یلدایی خاص و متفاوت مانند : دمنوش انار ، شکلات اناری ، دسر ویکتوریا ، کیک هندوانه ، ژله چوبی هندوانه و … هستند. مسقطی از خوراکی های نوستالوژیک ایرانی است. با کوفته ریزه در تهیه مسقطی انار برای شب یلدا همراهمان باشید.ب ا دستور زیر می تونید مسقطی های ساده درست کنید و بسته به ذائقه خودتون طعم های مختلفی به آن بدهید.

 

مواد لازم :

آب انار4 پیمانه
نشاسته8 قاشق غذاخوری
شکر2 پیمانه
گلابنصف پیمانه
کره50 گرم

 

شکلات چیپسی، دانه های انار، خلال پسته و بادام : دلخواه، به مقدار لازم

طرز تهیه

نشاسته را با آب انار مخلوط می کنیم و نشاسته را داخل آن حل می کنیم. محلول را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. باید محلول را هم بزنیم تا نشاسته خودش را بگیرد. حالا نوبت شکر است که به مواد  اضافه می کنیم و با محلول مخلوط می کنیم. بعد از اینکه غلظت موادمون مانند فرنی شد، نوبت گلاب است که به مواد اضافه کنیم. باید هم بزنیم تا مواد شفاف بشوند. کره را اضافه می کنیم.

قالبی که انتخاب کرده ایم رو چرب می کنیم و مسقطی را داخل قالبمون می ریزیم و پخش می کنیم. باید قالب را داخل یخچال بزاریم تا مسقطی خودش را کامل بگیرد و بسته شود.برای تزئین می تونیم از  پودر قند ، خلال پسته ، پودر نارگیل استفاده کنیم. می تونید مسقطی را برش بزنید یا در قالب های کوچک بریزید و داخل یخچال بزارید. بستگی به سلیقه خودتان دارد.

 

نکات کلیدی:

اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

آب زرشک تازه را هم در کنار آب انار استفاده کرده و مسقطی انار و زرشک تهیه کنید.

مسقطی را می توان بصورت تکی یا در قالب سرو کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید