طرز تهیه موس انار (شب یلدا)

893
موس انار
تهیه موس انار مخصوص شب یلدا و پنیر ماسکارپونه

موس انار

از دسرهای خوشمزه که می توان برای شب یلدا تهیه کرد و کنار خانواده میل نمود ، موس انار است.

از ایده های جالب دیگه برای شب یلدا : چیز کیک انار ، بیسکویت اناری ، پودینگ انار ، کیک هندونه تابه ای ، تارت انار ،تاتلی زبرا اناری و … نام برد. با کوفته ریزه در تهیه دسر موس انار خوش رنگ همراهمان باشید.

 

مواد لازم موس انار

ژله انار2 بسته
پودر ژلاتین2 قاشق چای خوری
بستنی1 لیوانی
پنیر ماسکارپونه2 بسته
خامه قنادی200 گرم
پودر قند3 قاشق سوپ خوری
آب جوش یا شیر1 لیوان
انار دون شدهبه میزان لازم

 

به جای پنیر ماسکارپونه میتونید از هر پنیر نرم دیگه ای هم استفاده کنید.(تهیه پنیر ماسکارپونه را در پایین صفحه مشاهده کنید)

طرز تهیه موس انار

ژله رو درست میکنیم تا موقعی که بخواییم استفاده کنیم خنک شده باشه. چون ژله رو برای بستن دسر میخوایم استفاده کنیم پس آبش رو خیلی کم میزاریم ، دو بسته ژله انار رو با یک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم (یا مایکروفر یا بخار کتری) هم میزنیم و وقتی خوب حل شد میزاریم کنار تا از دما بیافته.

خامه رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره. خامه قنادی نباید خیلی یخ زده باشه و حتما قبلش باید یه مدت تو محیط بمونه تا یه کم شل بشه. وقتی چند دقیقه ای زدین و یه مقدار فرم گرفت بهش پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.  بازم چند دقیقه ای هم میزنیم تا یه ترکیب خامه پنیری صاف و یکدستی بهمون بده.

بجای پنیر ماسکارپونه میتونید  پنیر خامه ای برزید ولی تو این مورد بهتون پیشنهاد نمیدم چون دسرمون مثل چیز کیک نیست که با ترکیب کراست طعم شوری پنیر دلپسند باشه.

ژله رو به مواد اضافه میکنیم و یه مقدار میزنیم، آخر سر شیر رو هم اضافه میکنیم تا یه کم از غلظتش گرفته بشه.

خوب که یکدست شد میریزیمش تو قالب مناسب و میزاریم تو یخچال یه چیزی حدود 7 ، 8 ساعت تا خوب ببنده، بیشتر هم شد مساله ای نیست.

از هر قالبی میتونید استفاده کنید. وقتی مطمئن شدیم دسرمون بسته از یخچال در میاریم. باید از قالب درش بیارید.

برای تزئین می تونید از دونه های انار روی موس بریزید یا دونه های انار رو قبل از اینکه موس خودش رو بگیره داخلش بریزید. بستگی به سلیقه و تزئین خودتون داره. موس انار حاضر برای سرو است.

 

پنیر ماسکارپونه

نام دیگر پنیر ماسکارپونه پنیر خامه ای است.یکی از انواع پنیرهای پر چرب است که اصالتا متعلق به ایتالیا می باشد، بافت ماسکارپونه بسته به فرایند تولید آن بین صاف، خامه‌ای و روغنی متغیر است.پنیر ماسکارپونه به رنگ زرد است و پس از درست کردن آن در خانه به مدت 5 روز می توانید داخل یخچال قرار بدهید.

 

مواد لازم پنیر

خامه پاستوریزه : 1 بسته

سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری (به جای سرکه می تونید از آبلیمو هم استفاده کنید)

 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

روش اول

ابتدا خامه را در کاسه ای فلزی بریزید و روی بخار کتری قرار بدهید(روش بن ماری).

بعد از گذشت 15 دقیقه از قرار دادن خامه روی بخار آب خامه را با قاشق هم بزنید تا رقیق شود. پس از شل شدن خامه سرکه را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا خامه خودش را بگیرد و کمی غلیظ شود.

داخل کاسه ای صافی قرار بدهید و پارچه ی توری روی صافی قرار بدهید و خامه را داخل آن بریزید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پنیر ماسکارپونه ی شما آماده شود.

 

روش دوم

خامه را داخل قابلمه ای قرار بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید و اجازه بدهید خامه بجوشد. زمانی حباب زد شعله را کم کنید. و با یک قاشق آن را هم بزنید.

آبلیمو یا سرکه سفید را اضافه کنید. و هم بزنید اجازه بدهید با شعله ی کم بجوشد تا خامه غلیظ شود برای اینکه بدانید غلظت آن مناسب است یا نه با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید اگر یک لایه روی قاشق قرار گرفته بود میزان جوشیدن خامه ی شما کافی است.

بعد از آن کاسه ای بزرگتر از قابلمه تان را آب و یخ بریزید و قابلمه را داخل آن قرار بدهید تا خامه ی شما زودتر سرد شود. سپس صافی را داخل کاسه ای بگذارید و روی آن پارچه ای نازک قرار بدهید و خامه ی خنک شده را داخل آن بریزید و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

نیازی به فشار دادن و قرار دادن جسم سنگین روی آن نیست. بعد از 24 ساعت پارچه را کمی فشار بدهید که مطمئن باشید آبی داخل پنیر ماسکارپونه ی شما نمانده باشد.

 

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید