طرز تهیه نان امپاندا اسپانیایی

316
نان امپاندا اسپانیایی
تهیهی نان اسپانیایی امپانادا

امپاندا

امپاندا (Empanada‎) در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و اسپانیا، امپاندا به نان یا شیرینی پخته یا سرخ شده که محتویاتی در درون آن قرار داده شده باشد (مغزدار) گفته می‌شود. نان امپانادا از یک لایه خمیر تاشده است که با یک چاشنی که ممکن است از گوشت و پنیر و ذرت و یا مواد دیگر باشد، پر می شود. با تهیه نان امپاندا در خدمتون هستیم.

 

نان امپاندا

نان امپاندا خوشمزه که مطمئنم با یک بار پختن آن، دوباره به سراغش می روید خاص کشور اسپانیا است. با کوفته ریزه در تهیه این نان محبوب اسپانیایی همراهمان باشید.

پیشنهاد نویسنده برای تهیه نان خانگی : نان شیرمال، خمیر فوری، نان آچما ترکیه، نان ترتیلا مکزیکی و … را در بخش نان سایت مشاهده کنید.

 

مواد لازم نان امپاندا

گوشت چرخ کرده : 600 گرم (6 فنجان)

آرد : 500 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

گوجه فرنگی : 1 عدد متوسط

رب گوجه (پوره) : 2 قاشق غذا خوری

پیاز : 2 عدد متوسط

مارگارین یا کره : 25 گرم

جعفری ساطوری شده : 2 قاشق غذاخوری

فلفل، نمک و زیره : به مقدار لازم

 

تهیه نان امپاندا

تهیه خمیر نان

آرد را در یک کاسه بزرگ به همراه نصف قاشق چایخوری نمک، الک کرده و کره را اضافه کنید. با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد به شکل خرده نان درآید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آنها را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط اضافه کرده و آن را هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

تهیه مواد میانی نان امپاندا

درون تابه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس پیاز را به مدت ۵ دقیقه درون روغن سرخ کنید. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی و تن ماهی و جعفری را به پیاز بیفزایید و نمک و فلفل مواد میانی را اندازه کنید سپس شعله را روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید تا مواد میانی به مدت ۱۰ دقیقه پخته شوند.

مرحله پخت نان

فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود.

خمیر نان را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و آن را به ضخامت سه میلی متر باز نمایید. به کمک یک قالب گرد ۸ سانتی ۲۴ برش از خمیر نان درآورید و درون هر یک از خمیرها دو قاشق چایخوری از مواد میانی بریزید. دور خمیر را به کمک آب مرطوب نمایید و خمیر را ببندید. لبه های آن را به کمک چنگال به یکدیگر بچسبانید.

خمیر نان را درون سینی فر بچینید و روی خمیر را به کمک قلم مو زرده تخم بمالید. سینی را به مدت نیم ساعت در طبقه وسطی فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.

 

نکات تکمیلی

می توانید خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید و نیمی از خمیر را درون ظرف پهن نمایید و مواد میانی را روی خمیر بریزید سپس نیم دیگر خمیر را به کمک وردنه پهن نمایید و روی مواد را به کمک آن بپوشانید.

به جای استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید از تن ماهی یا مرغ استفاده نمایید.

آرد سفید را با آرد سبوس دار جایگزین کنید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید