طرز تهیه نان سیر

103

نان سیر

نان سیر (Garlic bread)، نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره است. این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند : چدار، موتزارلا یا فتا پخنه می شود. در برخی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

 

نان سیر رستورانی

تهیه نان سیر بسیار ساده اما متنوع است و هر کس به شیوه ای و با استفاده از مواد مختلف متناسب با ذائقه اش می تواند نوعی از آن را تهیه کند. با کوفته ریزه در تهیه نان سیر رستورانی همراهمان باشید.

 

مواد لازم نان

نان تست : 10 عدد (از نان باگت هم می تونید استفاده کنید)
کره آب شده : 5 قاشق غذاخوری
سیر له شده : 3 حبه
آویشن : 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده : 1 پیمانه
جعفری تازه ساطوری خرد شده : به مقدار دلخواه

 

تهیه نان سیر

برای تهیه این پیش غذا محدودیتی در انتخاب نان نیست و هر نوع نانی (نان باگت، نان تست، نان سبوس دار، نان همبرگری و…) را می توانید استفاده کنید. نان ها را به شکل دلخواه برش بزنید و آماده کنید.

فر را روشن و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک (می تونید چند تا زیتون هم حلقه کرده و به مواد اضافه کنید) اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت دادن را ادامه می دهیم.

روغن زیتون را روی تمام قسمت های نان مورد نظر پخش می کنیم.

سپس مخلوط سیر رنده شده و ادویه ها را روی نان ها می ریزیم. به وسیله برس، نان را به مایه آماده شده آغشته کنید، کمی صبر کنید پس از چند دقیقه دوباره این کار را تکرار کنید تا این ترکیب به خوبی به خورد نان رود، به این صورت نان سیر خوشمزه  تری خواهید داشت.

حالا روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم. می تونید روی پنیر کمی کره ذوب شده و یا از همان ترکیب روغن زیتون و سیر بریزید و بعد در فر قرار دهید.

سپس روی نان را با فویل نازک می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شود. برای تزیین روی نان سیر هم می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.

 

نکات تکمیلی نان

در این نان  از انواع سبزی خرد شده تازه یا سبزی خشک استفاده کنید.

این نان  را بدون فر یعنی روی اجاق گاز هم می توان تهیه کرد.

برای تزیین این پیش غذا از قارچ، زیتون، ذرت، انواع فلفل و .. می توان استفاده کرد.

مقدار سیر را نسبت به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

اگر خمیر پیتزا دارید مواد را روی خمیر پیتزا بریزد و آن را به صورت پیتزا درست کنید.

نان سیر برای سالاد سزار هم به همین ترتیب درست می‌شود اما پنیر پیتزا برای آن حذف می‌شود.

این نان را با دستگاه ساندویچ ساز هم می‌توانید درست کنید.

 

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید