طرز تهیه نان شیرمال

0
1118

نان شیرمال

نان شیرمال طرفداران زیادی هم دارد.این نان خوش عطر و طعم به دلیل داشتن شیر و شکر در ترکیبات خود، انتخاب خوبی برای وعده صبحانه و عصرانه شما است .تهیه نان شیرمال اصلا کار سختی نیست بافت نرم و پنبه ای دارد و به راحتی می تونید تو خونه تهیه کنید .با کوفته ریزه در این بخش همراهمان باشید.

 

مواد لازم نان شیرمال:

آرد500 گرم
شکر60 گرم
شیر300 میلی لیتر
کره50 گرم
تخم مرغ1 عدد
زرده تخم مرغ1 عدد ، برای رومال
مایع خمیر خشک1 قاشق غذاخوری سرپر
پوست لیمو1قاشق غذاخوری،رنده شده
وانیل شکری1 بسته
نمکنوک قاشق
زنجبیلبه میزان لازم

 

طرز تهیه نان شیرمال :

مایع خمیر را با یک قاشق مربا خوری شکر در شیر گرم حل کنید و بگذارید تا پف کند.آرد را هم با شکر ، روغن ، زرده تخم مرغ  و اگر دوست داشتید کمی زنجبیل مخلوط کنید و کم کم آب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به وجود بیاید.5 تا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا نرم شوذ. بعد خمیر را به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید و به حالت گلوله در بیاورید.روی خمیر را بپوشانید و کمی استراحت دهید تا پف کند.بعد خمیر را با وردنه به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در بیاورید.خمیر ها را داخل سینی چرب شده قرار دهید و با قالب های دایره ای شکل روی خمیر را طرح دهید.

 

طرز تهیه رومال شیرمال:

برای درست کردن رومال نان شیرمال ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنیم تا یکدست شوند. سپس برای براق شدن روی شیرمال ها ۱ قاشق غذاخوری روغن هم اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید.زرده تخم مرغ را با کنجد مخلوط کرده و روی خمیر بمالید.

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت( فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود، یک کاسه فلزی را هم تا نیمه پر از آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم) روشن کنید .پس از اینکه رومال زدیم، سینی فر را داخل فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز هست تا نان ها اماده شوند. پس از گذشت این مدت اگر روی نان ها طلایی نشده بود گریل را روشن کنید تا روی نان ها هم طلایی شود.

 

نکات:

در صورت تمایل به خمیر نان مقداری گردو یا کشمش اضافه کنید.
بهتر است وسط خمیر مقداری پوره خرما(مخلوط خرمای بدون پوست و کره)اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
در زمان روشن کردن فر کاسه ای اب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر ، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.

اگر مقدار آرد کم شد ، اندکی به آن اضافه کنید تا در نهایت خمیر شما چسبندگی نداشته باشد.

نان ها  را داخل نایلون بگذارید تا خشک نشود.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here