طرز تهیه نان پنبه ای

0
6903

نان پنبه ای

این نان به خاطر بافت نرمی که دارد به نام پنبه ای معروف است.با کوفته ریزه در تهیه این نان خوشمزه و خانگی که به راحتی تهیه می شود همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ1 عدد
شکر4 قاشق سوپ خوری سرپر
مایه خمیر فوری1 قاشق سوپ خوری سرپر
خامه2 قاشق غذاخوری
کره آب شده80 گرم
نمک1 پنس
شیر ولرم1 لیوان
پودر هل1 قاشق غذاخوری
آرد سفید1 قاشق چای خوری

 

مواد رومال :

زرده تخم مرغ1 عدد
زعفران دم کرده1 قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه:

خمیر مایه را با یک سوم لیوان آب و 1 قاشق شکر مخلوط می کنیم . مواد باید در جای گرم باشند تا به اصلاح خمیر مایه به عمل بیاید.

داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ رو میشکنیم و پودر هل رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. مایه خمیر رو هم اضافه می کنیم. شکر را اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل شود .حالا نوبت شیر ، خامه و کره است که به موادمون اضافه کنیم.نمک رو در آخر اضافه میکنیم. باید آرد رو به مخلوط آرام آرام اضافه کنیم . مواد رو با دست ورز میدهیم. اگه خمیر خیلی چسبنده بود یکم آرد اضافه می کنیم. اگه آرد زیادی اضافه کنیم باعث میشه نان سفت بشه. خمیر رو میپوشنیم و به مدت یک ساعت میزاریم استراحت کنه و پف کنه.

پف خمیر رو می گیریم و خمیر رو به چونه های کوچک تقسیم می کنیم. چونه ها رو هر مدلی که دوست دارین می تونین شکل بدید داخل سینی فر بچینید و دوباره روش رو بپوشونید.باید نیم ساعت استراحت بدهیم.حالا زرده تخم مرغ رو با زعفرون مخلوط و روی چونه هامون می مالیم. می تونید از کنجد و شکر هم برای تزئین استفاده کنید. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها بپزند.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here