طرز تهیه نان پنبه ای

7753
نان پنبه ای
آموزش پخت نان پنبه ای

نان پنبه ای

نان پنبه ای، از نان ها با بافت بسیار نرم و لطیفی است که با یک بار خوردنش بهش علاقمند میشود، برای یکبار امتحان کردن و پختن این نان کم شیرین دستور زیر رو دنبال کنید. می تونید به عنوان عصرانه با نوشدنی های گرم سرو کنید یا در وعده صبحانه میل کنید. مطمئنم بچه ها عاشق این نان می شوند.

پیشنهاد نویسنده برای شما عزیزانی که به پخت نان در منزل علاقمند هستید، می تونید در کوفته ریزه  آموزش ببینید: نان سیمیت (ترکیه)، آچما نان، نان ترتیلا (مکزیکی)، نان شیرمال، نان بربری خانگی و … اشاره کرد ،همراهمان باشید.

 

مواد لازم نان:

تخم مرغ1 عدد
شکر4 قاشق سوپ خوری سرپر
مایه خمیر فوری1 قاشق سوپ خوری سرپر
خامه2 قاشق غذاخوری
کره آب شده80 گرم
نمک1 پنس
شیر ولرم1 لیوان
پودر هل1 قاشق غذاخوری
آرد سفید1 قاشق چای خوری

 

مواد رومال :

زرده تخم مرغ1 عدد
زعفران دم کرده1 قاشق چای خوری

 

 

عمل آمادن خمیر مایه

خمیر مایه را با یک سوم لیوان آب و 1 قاشق شکر مخلوط می کنیم. مواد باید در جای گرم باشند تا به اصلاح خمیر مایه به عمل بیاید.

 

طرز تهیه نان پنبه ای:

تخم مرغ رو اگر تو یخچال هست، بهتره قبل استفاده بیرون یخچال بزارید تا به دمای محیط برسد. حالا تخم مرغ رو داخل یک کاسه میشکنیم. پودر هل رو که داریم به تخم مرغ اضافه و شروع به هم زدن می کنیم. هل باعث میشه بوی زهم تخم مرغ گرفته بشود.

مایه خمیر را اضافه می کنیم. نوبت شکر است، شکر رو کامل با مواد مخلوط کنید تا حل شود. شیر، خامه و کره ای که داشتیم رو نوبتی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. نمک رو در مرحله بعد اضافه می کنیم.

مرحله آخر، نوبت آرد است که باید آرد رو به مخلوط آرام آرام اضافه کنیم. مواد رو با دست ورز میدهیم. اگه خمیر خیلی چسبنده بود یکم آرد اضافه می کنیم. اگه آرد زیادی اضافه کنیم باعث میشه نان سفت بشود، پس مراقب باشید که چقدر آرد اضافه می کنید.

خمیر رو با پارچه تمیز میپوشنیم و به مدت یک ساعت میزاریم استراحت کنه و پف کنه.

پف خمیر رو می گیریم و خمیر رو به چونه های کوچک تقسیم می کنیم. چونه ها رو هر مدلی که دوست دارین می تونین شکل بدید.

داخل قالب کاغذ روغنی یا یکم روغن بمالید و خمیر ها رو داخلش بچینید. خمیر ها دوباره باید استراحت کنند. پس 30 دقیقه زمان می دهیم.

رومال کردن خمیر: زرده تخم مرغ رو با زعفرون مخلوط و روی چونه هامون می مالیم.

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها بپزند. می تونید از کنجد و شکر هم برای تزئین استفاده کنید. اگر خاستین روی نان طلایی بشود برای چند دقیقه کوتاه گریل فر رو روشن کنید.

می تونید داخل نون ها رو با مغز های مختلف پر کنید. سس شکلات، کرم، کاستر و … این کار باعث میشه بچه ها بیشتر علاقمند به خوردن بشوند.

دوستای خوبم منتظر هر انتقاد یا پیشنهاد و روش مخصوصتون برای پخت نان پنبه ای هستم.

 

نکات کلیدی نان:

اگر ترازو در دسترس نداشتید، برای اندازه گیری از استکان کمر باریک استفاده کنید.

ورز دادن خمیر خیلی مهم است. ورز دادن خمیر در مرحله ای می خواهید در سینی یا قالب قرار دهید باید به وسیله انگشتان انجام شود.

برای اینکه باف نان نرم و لطیف بمونه، خشک نشه. بهتره یک کاسه آب داخل فر بزاریم.

شیر نیازی نیست گرم باشه البته زیاد سرد هم نباشه(شیر ولرم).

از مخمر فوری استفاده کنید. حتما باقی مونده مخمر رو بزارید یخچال تا از تاثیر نیفته.

اینکه تمایل داشته باشین شکرشو بیشتر کنید یا کمتر، قطعا در بافت نون موثر خواهد بود.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید