دستور پخت پاستا آشیانه ای با سس گوشت

1451
پاستا آشیانه ای با سس گوشت
طرز تهیه پاستا آشیانه ای با سس گوشت

پاستا آشیانه ای با سس گوشت

ماکارونی آشیانه ای به دلیل شکل و فرم رشته ها بسیار جذاب می باشد. در طرز تهیه این ماکارونی هم از سس معمولی که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود یا سس بشامل یا هر سس دیگری می توان استفاده نمود.با ما در کوفته ریزه در پخت پاستا آشیانه ای با سس گوشت همراه باشید.

 

مواد لازم پاستا آشیانه ای:

پاستا آشیانه ای: 1/2 بسته

قارچ : 10 عدد

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

پیاز متوسط : 2 عدد نگینی خرد

سیر رنده شده : 3 حبه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری

روغن: به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
پودر آویشن : به مقدار لازم
پاپریکا : به مقدار لازم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

پاستا را به صورت فشرده داخل قابلمه بچينيد. داخل قابلمه آب بريزيد؛ در حدي كه روي پاستاها را بگيرد. روغن و نمك اضافه كنيد. قابلمه را روی حرارت بگذارید. حدود ٨ دقيقه زمان بدهيد تا آرام بجوشد. سپس پاستا را با يك كفگير بزرگ طوری كه شكلشان را از دست ندهند، داخل یک آبكش بگذاريد.
برای درست کردن مایه پاستا، پياز و نیمی از سير را در روغن تفت بدهيد. به ترتيب گوشت چرخ كرده. ادويه ها و رب را اضافه كنید وتفت دهيد. قارچ ورقه شده را در تابه ‍‌اي بزرگ و با حرارت بالا تفت بدهيد تا آب نیندازد. سپس آن را هم به مایه اضافه كنيد.
پوره گوجه‌فرنگی و سير رنده شده را با هم تفت بدهید تا سس گوجه و سیر آماده شود. داخل ظرفِ سرو، سس گوجه و سير را بریزید و کف ظرف پهن کنید. پاستاها را روي آن بچينيد. وسط پاستا را گود كنيد و آنها را با مایه قارچ و گوشت پر کنید.
روی آنها کمی پودر آويشن و پنير پارمسان بريزيد. ظرف را يك ربع در فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد بگذارید تا پنير آب شود. غذا را گرم سرو کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید