طرز تهیه پای سیب (فرانسوی)

619
پای سیب فرانسوی
تهیه پاس سیب در منزل

پای سیب فرانسوی

یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌های دنیا، پای سیب است.پای، همان خمیری به نام کراست است که با مواد مختلف پر می‌شود. در ابتدا خمیر پای با گوشت و سبزیجات پر شده و به عنوان نوعی غذا سرو می‌شده است.

این روزها از پای آناناس گرفته تا شکلات و نارگیل به عنوان دسر بعد از وعده‌های غذایی سرو می‌شود و همچنان محبوب و پرطرفدار است. با کوفته ریزه در تهیه پای همراهمان باشید.

 

مواد لازم پای :

سیب2 عدد
آرد شیرینی پزی1 و نیم پیمانه
تخم مرغ3 عدد
شکر1 پیمانه
شیر1/3 پیمانه
کره100 گرم
وانیلنصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری

 

 

طرز تهیه پای سیب :

 سیب ها را  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.
 در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند .بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم کم به مواد زرده مخلوط میکنیم.

در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به  صورت دورانی آن را هم بزنید .سیب های سرد شده را از شهد بیرون میاوریم .

کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و سیب های پخته شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی سیب ها میریزیم .

قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار میدهیم.

هیچ گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن میشود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید