طرز تهیه پنکیک

0
335

طرز تهیه پنکیک ساده

پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید. برای طعم دادن  میتونید از انواع میوه ها : موز ، توت فرنگی ، انبه و برای شکلاتی کردن از پودر کاکائو و یا نوتلا نیز استفاده کنید. با طرز تهیه پنکیک در کوفته ریزه همراه باشید.

 

مواد لازم :

کره50 گرم
شیر1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
آرد سفید1 پیمانه
شکر2 قاشق غذاخوری
نمک1/4 قاشق چای خوری
روغن مایعبه میزان لازم
پکینگ پودر1و 1/2 قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه:

کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و  نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره را می افزاییم و هم می زنیم . مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم.و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم.و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم.تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی:

برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید ، علاوه بر اینکه طعم بهتری به پنکیک می دهید. باعث می شود بافتی نرم داشته باشد . همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آن را بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.

در صورتی که نمی خواهید پنکیک ها تخت نباشند و حالت پفکی مانند کیکی داشته باشند . نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر به مایه پنکیک اضافه کنید.

کمی کره روی پنکیک داغ بمالید. چون طعمش را عالی میکند.

برای ریختن مایه در تابه راه های مختلفی وجود دارد. مثلاً میتوانید مواد را با قیف داخل یک بطری بریزید وبا تکان دادن بطری آنها را مخلوط کنید. بعد هم خیلی راحت با خم کردنش، مواد را داخل تابه بریزید. یا اینکه مایه را مستقیماً در پیمانه ی اندازه گیری (که شبیه پارچ آب است) یا در پارچ آب کوچک درست کنید تا راحت تر آن را در تابه بریزید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here