طرز پخت پیتزا مکزیکی تند

1273
پیتزا مکزیکی تند
طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند

پیتزا مکزیکی تند

پخت پیتزا معروف به پیتزای مکزیکی با مزه تند و طعم خوشش حتما بار‌ها مهمان سفره هایتان خواهد بود. امیدوارم این پیتزای خوشمزه را بپزید و از طعم ان لذت ببرید با ما در کوفته ریزه همراه باشید.

خمیر‌های آماده پیتزای مکزیکی دارای طعم تند سس گوجه فرنگی است و روی آن با لوبیا، پنیر و فلفل‌های جالاپنو (نوعی فلفل سبز تند) پوشیده شده است. می تونید از نون ترتیلا به جای خمیر آماده هم استفاده کنید.

 

مواد لازم

خمیر آماده : 4 قطعه

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی با سیر و سبزیجات : 200 گرم

رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری

کنسرو لوبیا قرمز :200 گرم

سس فلفل قرمز : 1 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز : 1 عدد خلال شده

پنیر چدار:100گرم رنده شده

فلفل چیلی سبز بزرگ : 1عدد حلقه شده

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

خمیر‌های پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آن‌ها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید.

در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آن‌ها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.

مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیر‌ها پخش نمایید.

روی هر کدام از پیتزا‌ها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید.

پیتزا‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فر‌های گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد.

پیتزا‌ها را از روی سینی بردارید و به بشقاب‌های مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید.

 

پیشنهاد سرآشپز پیتزا مکزیکی

می‌توانید پیتزای مکزیکی را همراه یک سالاد مکزیکی نیز سرو نمایید. این سالاد را با برگ‌های تازه گشنیز، گوجه فرنگی خرد شده و برش‌هایی از آواکادوی رسیده، درست می‌نمایند و برای چاشنی روی آن آب لیمو و نمک دریایی می‌ریزند.

 

منتظر پیشنهادات، نظرات و انتقادات شما دوستان عزیزم هستم.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید