طرز پخت پیتزا گوشت و قارچ | ایتالیایی

1882

پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا قارچ و گوشت از آن دسته پیتزاهایی هست که ایرانیان آن را باب کرده اند و بسیار مورد طرفدار نیز می باشد.شاید پیتزا یکی از بهترین و پر طرفدارترین فست فودها در جهان باشد.با ما در کوفته ریزه برای پخت پیتزا گوشت و قارچ همراه باشید.

 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده100 گرم
پیاز متوسط1 عدد
قارچ100 گرم
فلفل دلمه خرد شده1/2 پیمانه
پنیر پیتزا100 گرم
خمیرپیتزا2 عدد
نمک ، فلفلبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه

پیاز را ریز خرد کنید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیاز ها را به آن اضافه کنید و تا وقتی کمی طلایی شوند تفت دهید.گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید. با هم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را نیز به گوشت ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و کمی دیگر تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.

سینی فر را کمی چرب نمایید. سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا بریزید و با پشت یک قاشق آن را کاملا در سطح خمیر پیتزا پخش کنید. سپس خمیر پیتزا را درون سینی فر بگذارید.پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید به طوری که کاملا سطح آن را پوشش دهد. این کار باعث می شود مواد پیتزا به خمیر بچسبند و همچنین طعم مطلوبی به پیتزا می دهد.گوشت و قارچ را که قبلا تفت دادید به روی خمیر پیتزا بریزید. سپس دوباره روی سطح آن را با پنیر پیتزا پر کنید.فلفل دلمه ای را نگینی و ریز خرد کنید. آن را روی پیتزا بریزید تا ترکیب رنگ پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای زیبایی پیتزای شما را دوچندان کند و همچنین فلفل عطر بی نظیری به آن خواهد داد.

پیتزا را به مدت 15 دقیقه در حرارت 200 درجه سانتی گراد در فر بگذارید. زمانی که پنیر پیتزا طلایی شد آن را از فر خارج کنید.پیتزا ایتالیایی شما حاضر است!

 

نکات مهم در پخت پیتزا :

برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط، باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن ترد تر شود.
سبزیجات  و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
میزان سسی که روی خمیر پهن می‌کنید، به ذائقه خودتان بستگی دارد، ولی به یاد داشته باشید اگر بیش از حد از سس استفاده کنید، پیتزا خیس می‌شود.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید