طرز تهیه چای ماسالا | هندی

0
361

چای ماسالا

چای ماسالا نوعی نوشیدنی شیرین و تند با عطر خاص است.بر خلاف چای معمولی که با آب درست می‌شود، در تهیه‌ی چای ماسالا هم از آب گرم و هم شیر گرم استفاده می‌شود.چای ماسالا یک چای سنتی است که در هند سرو می‌شود.با کوفته ریزه همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

 

فلفل قرمز،سیاه و سفید20 دانه
میخک5 دانه
هل سبز5 دانه
چوب دارچین1 عدد
بادیان ختایی یا انیسون ستاره ای1 عدد
چای سیاه2 قاشق غذاخوری
آب2.5 فنجان
زنجبیل تازه5 تکه

 

طرز تهیه :

پودر فلفل قرمز، میخک، هل،‌ دارچین و بادیان خَتایی را به‌مدت دو دقیقه روی حرارت قرار می دهیم. از روی حرارت برداریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.با استفاده از آسیاب یا دستگاه قهوه ادویه‌ها را به‌صورت کاملا پودرشده دربیاورید.در یک ظرف بزرگ آب، همه‌ی مواد را با هم مخلوط می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه حرارت می دهیم.نباید مواد به نقطه‌ی جوش برسد،باعث تلخی بیشتر چای می‌شود.چای سیاه را اضافه می کنیم و مواد را از روی حرارت برداریم. ده دقیقه صبر میکنیم تا مواد کاملا در آب حل شوند و سپس سرو می کینم.

اگر ترجیح می‌دهید چای را شیرین میل کنید، می‌توانید دوباره آن را روی حرارت قرار دهید، شکر، عسل یا هر چیز دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و به‌مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه آن را هم بزنید. سپس مجدد از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در یخچال بگذارید.چای آماده‌شده را در یک بطری تمیز بریزید و در یخچال بگذارید. این چای را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

خواص چای ماسالا:

جلوگیری از سرماخوردگی و گرفتگی بینی

تقویت کننده و تامین انرژی

تقویت سیستم ایمنی بدن

کمک به هضم

کنترل فشار خون

بهبود متابولیسم بدن

مانع از نفخ شکم

کاهش گرفتگی های قاعدگی

پیشگیری از دیابت

کمک به کاهش وزن

 

 

نکات جالب:

چای ماسالا محبوب ترین چای در بین هندی ها است.

تهیه اولین چای ماسالا به دهه 1800 میلادی در هند برمی گردد، زمانی که اولین مزارع چای سیاه در آسام هند توسط بریتانیایی ها ایجاد شد، اگرچه تا دهه 1900 میلادی این نوشیدنی چندان محبوب نبود.

چای ماسالای اصیل هندی از چای سیاه، زنجبیل، هل، شکر (عسل) تشکیل شده است.

نکته جالب درباره چای ماسالا این است که هربار آن را درست می کنیم طعم آن با چای قبلی متفاوت خواهد بود.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here