طرز تهیه کبه عربی با گوشت

224
کبه عربی خوشمزه
تهیه کبه عربی

کبه عربی

کبه عربی، از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای عربی است که دستور پخت ساده‌ای هم دارد. کپه، بیشتر در کشور های لبنان و عراق پخته می‌شود. با کوفته ریزه در تهیه این غذای عربی همراهمان باشید.

کبه

کبه، مقداری شبیه سمبوسه با گوشت است. اما تفاوت‌های مهمی با هم دارند. سمبوسه گوشت را در لایه ای از نان می‌پیچند اما کبه را در لایه ای از برنج قرار می‌دهند، همچنین ظاهر سمبوسه گوشت به صورت مثلثی است، اما کبه به صورت دایره ای و گرد است.

 

مواد لازم کپه عربی

گوشت گوساله چرخ شده :  200 گرم

پیاز : 1 عدد خرد شده

برنج : 200 گرم

عدس دال : 150 گرم

جعفری خرد شده : 50 گرم

زعفران : به مقدار لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

زردچوبه و ادویه کاری : به میزان لازم

روغن : برای سرخ کردن

 

طرز تهیه کبه عربی

برنج و عدس را مخلوط کرده و بگذارید تا خیس بخورند. بعد از 2 ساعت خیس کردن این مواد ، مخلوط را به حالت کته بپزید تا مغز پخت شوند.

بعد از پخته شدن برنج و عدس آنها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شوند .بعد آنها را چرخ کنید. ( دقت کنید تا برنج داغ و یا سرد نباشد).

تابه ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد پیاز را به تنهایی داخل آن تفت دهید.

کمی که پیاز ها نرم شدند، مقداری روغن را به آن اضافه کرده تا سرخ شوند. سپس گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و خوب تفت دهید.

گوشت را با پشت قاشق خوب له کنید و تکه های بهم چسبیده را از هم جدا کنید تا گوشت خوب بپزد. به مواد پخته شده ادویه ها را هم اضافه کنید و در آخر جعفری را با آنها مخلوط کنید.

بعد از کمی که مواد حرارت دیدند آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

برنج و عدس را که بعد از پختن به حالت خمیر در آوردید و وسطش را کمی گود کنید و داخل آن ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را بریزید.

در صورت تمایل مقداری زعفران حل شده غلیظ را داخل آن بریزید و با دست ورز دهید.

دستتان را با آب نمدار کنید و خمیر برنج را ورز دهید. بعد کمی از خمیر بردارید و داخل دست صاف کنید. کمی از مایه گوشت برداشته و داخل خمیر بگذارید و بعد خمیر را تا کنید و ببندید.

سپس داخل دست آن را به صورت خمیر صاف و بدون ترک در بیاورید. کبه عربی را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

کپه عربی را در یک ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی شام و یا ناهار همراه با سبزی و سالاد شیرازی میل می کنیم.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید