طرز تهیه کلوچه تابه ای

171
کلوچه تابه ای
تهیه کلوچه تابه ای

کلوچه تابه ای

کلوچه تابه ای، خانگی و بدون همزن و فر برای کسانی که فر در دسترس ندارند را آموزش می دهیم. کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد.

پیشنهاد نویسنده برای شیرینی خانگی : کیک هندوانه تابه ای، کیک صبحانه تابه ای، پنکیک صبحانه، خاگینه تبریزی و … را در مجله آشپزی کوفته ریزه مشاهده نمایید.

مواد لازم کلوچه

تخم مرغ : 1 عدد

شکر : 1/2 پیمانه

آرد سفید : 1/5 پیمانه

کشمش پلویی : 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 1/2 پیمانه

وانیل : نصف قاشق چای خوری

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کلوچه تابه ای

یک کاسه متوسط برداشته و تخم مرغ را درون آن می شکنیم. در ادامه شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا خوب مخلوط شود و کرم رنگ شود.

روغن مایع و زعفران را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو تا سه مرتبه الک می کنیم. سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

سپس به خوبی هم می زنیم تا آرد ها کاملا مخلوط شود و گلوله نشود. در آخر کشمش هایی که از قبل شسته و خشک کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کشمش ها به صورت یکدست درون مایه کلوچه پخش شوند.

ماهی تابه ای را برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. سپس داخل آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. از مواد اندازه گردو برداشته و توی دست شکل می دهیم و با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم.

درب تابه را بسته و با حرارت ملایم می گذاریم ۲۰ دقیقه تا بپزد. بعد از این که کلوچه ها سرد شد از روی کاغذ جدا کرده و داخل ظرف سرو می چینیم. این کلوچه ها را می توان با چای یا قهوه به عنوان عصرانه یا صبحانه سرو نمود.

نکته مهم کلوچه تابه ای

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرد سپس خمیر را مانند مرحله قبل با فاصله کف سینی قرار داد و در فر گرم با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه بپزید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید