دستور پخت کوفته ریزه مرغ

386
کوفته مرغ
طرز تهیه کوفته مرغ

کوفته مرغ

خوراکی که امروز قراره تو سایت کوفته ریزه آموزش بدیم، خوراک کوفته ریزه با مرغ است. کوفته مرغ از غذاهای ترکیه است که به زبان ترکی میگن (تویوق) و خیلی هم لذیذ است.

از انواع غذاهایی که می توان با کوفته ریزه تهیه کرد : ، زرشک پلو ، مافین ، رول بادمجان ، کوفته سوئدی، شوید پلو ،  ساندویچ ، کوفته نخودچی ، کلم پلو ، کوفته ماست است.

 

مواد لازم :

گوشت مرغ چرخ شده : 500 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

آب مرغ : نصف پیمانه

آرد سوخاری: 1/4 پیمانه

جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه

شیر: 1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ : 1 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : 3/4 پیمانه

روغن زیتون : 1/4 پیمانه

ریحان : به مقدار لازم

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته ریزه مرغ:

مرغ رو خوب چرخ می کنیم. بعد آرد و شیر رو اضافه می کنیم و سس و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می کنیم. و در آخر تخم مرغ هارو اضافه می کنیم. مخلوط رو خوب ورز می دهیم.

بعد گوشت رو به اندازه گردو گلوله می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. کوفته ها رو داخل آب مرغ می ریزیم و روی حرارت می زاریم.

حرارت باید کم باشد تا مخلوط غلیظ شود. در هنگام سرو می تونید از جعفری استفاده کنید. خوراک کوفته ما حاضر است.

کوفته مرغ را با زرشک، گردو و جعفری تزیین کنید.

 

نکات کلیدی:

  • اگر دوست دارید از پوره برای تزیین استفاده نكنید
  • اضافه كردن مقداری زعفران یا رب گوجه فرنگی به مواد كوفته آن را خوشمزه تر و زیباتر میكند
  • بهتر است مقداری زرشك را سرخ كرده و آن را به همراه مواد دلخواهی مثل گردو یا آلو در مركز كوفته قرار دهید
  • میتوانید این كوفته را با مرغ پخته تهیه كنید و بعد از شكل دادن در روغن داغ سرخ كنید
  • دقت كنید میتوانید گوفته ها را به شكل شامی پوك فرم داده داخل آن را گود كنید و نخود‌فرنگی را به صورت پوره درآورده و با خامه مخلوط كنید وقتی كوفته پخته شدند در ظرف سرو چیده و پوره را توی گودی كوفته‌ها شكوفه بزنید.

 

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید