طرز تهیه کوکی هندوانه | شب یلدا

795
کوکی هندوانه
آموزش تهیه کوکی هندوانه

کوکی

کوکی یک مدل شیرینی صاف و شیرین است که ریشه پخت این شیرینی خوشمزه به قرن هفتم میلادی و کشور ما، ایران برمیگردد، جزو شیرینی های کم شیرین و کره ای محسوب می شود. کوکی هندوانه را با هم آموزش می بینیم.

 

کوکی هندوانه

در این بخش از سایت کوفته ریزه طرز تهیه کوکی هندوانه برای شب یلدا رو آموزش می دهیم، کوکی هندوانه در واقع نوعی شوگر کوکی است. همراهمان باشید.

پیشنهاد نویسنده برای شب یلدا : دسر برفی ترکیه، کیک هندوانه، بیسکوییت انار، چیز کیک خرمالو و … را در بخش شب یلدا مشاهده نمایید.

 

مواد لازم کوکی هندوانه

تخم مرغ1 عدد متوسط
کره150 گرم
آرد2 پیمانه
پودر قند3/4 پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
وانیل1/3 قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه

کره باید در محیط خونه باشه تا نرم بشه بعد با همزن میزنیم تا کره باز و کرم رنگ شود.

پودر قند رو به کره آرام آرام اضافه می کنیم. باید یک مخلوط سبک بدست بیاریم. تخم مرغ رو همراه با وانیل به مخلوطمون اضافه می کنیم.

آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک می کنیم و مرحله به مرحله به موادمون اضافه می کنیم. آروم مواد رو با دست مخلوط می کنیم. ورز نمی دهیم تا خمیر روغن نیندازد.

خمیر رو باید به مدت 30 دقیقه تو یخچال می زاریم تا استراحت کند.خمیر رو از یخچال بیرون میاریم تا به دمای محیط برسد.

خمیر رو بین دوتا نایلون قرار می دهیم و با وردنه به قطر 3 میلی متر باز می کنیم. خمیر رو قالب می زنیم از هر قالبی که دوست دارین می تونید استفاده کنید. دوباره خمیرهای قالب زده شده رو به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

کف سینی مورد نظرمون رو با کاغذ روغنی می پوشونیم و خمیرهای قالب زده رو می چینیم.

فر باید از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنیم. خمیرهارو به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم. بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا می کنیم. کوکی هندوانه آماده است.

برای تزیین کوکی از رویال آیسینگ استفاده می کنیم که کرمی فوق العاده عالی برای تزیین انواع شیرینی، بیسکوییت، کاپ کیک و… می باشد.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید