کیک خیس: طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

1
14253

کیک خیس زعفرانی

یکی از کیک هایی که بافت نرم ماننده کیک اسفنجی دارد ، کیک خیس است. کیک خیس شکلاتی ، کیک زبرا و کیک شیفون از خوشمزه ترین و بی نظیر ترین کیک ها با طعم متفاوت هستند.در مقابل کیک صبحانه با بافتی سفت تر  که مثله کاپ کیک و کیک بیسکویتی نیاز به فر ندارند قرار دارد. در کوفته ریزه با پخت کیک خیس زعفرانی همراهمان باشید.

 

مواد لازم برای کیک خیس:

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 1/5 پیمانه

شیر : 1/2 پیمانه

گلاب: 1/2 پیمانه

روغن : 1/2 پیمانه

آرد : 2/5 پیمانه

بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

زعفران آب کرده : 1/4 پیمانه

وانیل : 1/8 قاشق چای خوری

 

مواد لازم شربت کیک باقلوایی:

 

آب 1/4 پیمانه

شکر : 2 قاشق غذاخوری

پودر هل 1/8 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کیک باقلوایی:

تخم مرغ ها و وانیل را با هم مخلوط می کنیم . ده دقیقه تخم مرغ ها رو خوب هم میزنیم تا حجم آن دوبرابر و کش دار شود.زعفران دم کرده را به مواد اضافه و هم میزنیم. روغن ، گلاب و شیر را اضافه می کنیم و هربار در حد مخلوط شدن هم می زنیم.بیکینگ پودر را به آرد اضافه و 3 بار الک می کنیم. آرد رو آروم آروم به موادمون اضافه می کنیم و از لیسک برای مخلوط کردن مواد استفاده می کنیم.داخل قالبی که انتخاب کرده ایم رو چرب می کنیم و مواد کیک رو داخلش می ریزیم و به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر قرار می دهیم. در زمان پخت کیک شربت را درست می کنیم.

آب ، شکر و پودر هل را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل بشود و شربت کمی غلیظ شود. وری کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ می کنیم. وقتی شربت سرد شد با قاشق شربت را روی کیک می ریزیم. برای تزئین کیک می تونید از پودر نارگیل، پسته و گاناش هم استفاده کنید.

 

نکات کلیدی:

یکی از نکات مهم در پخت انواع کیک ها ازجمله کیک خیس زعفرانی این است که برای کیفیت بهتر بافت کیک باید موادی مانند شیر، تخم‌مرغ و کره یا روغن را حداقل نیم ساعت از قبل از درست کردن، خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

برای پخت کیک خیس زعفرانی حتماً به خاطر داشته باشید که ارتفاع مواد در قالب یا قابلمه نباید خیلی زیاد باشد زیرا در این صورت شربت خوب به خورد مواد کیک نمی رود و ممکن است به بخش هایی از کیک نرسد.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here