طرز تهیه کیک دسپاسیتو (برزیلی)

0
3486

کیک دسپاسیتو

از کیک های بسیار خوشمزه و مورد علاقه بچه ها کیک دسپاسیتو است. این کیک به کیک برزیلی هم مشهور است اما در کشور ترکیه طرفداران بسیاری نیز دارد. با کوفته ریزه در تهیه این کیک شکلاتی همراهمان باشید.

 

مواد لازم :

تخم مرغ3 عدد
شکر1/2 پیمانه
آرد1/2 پیمانه
پودر کاکائو2.5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
وانیل1 پاکت، 5 گرم

 

برای خیس کردن کیک :

شیر : 1 پیمانه

پودر کاکائو : 1 قاشق مرباخوری

نسکافه : 2 قاشق غذاخوری

 

برای موس :

شکلات تلخ : 100 گرم

خامه صبحانه : 400 میلی لیتر

پودر قند : 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

برای کیک، تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.پودرکاکائو را هم اضافه کرده هم بزنید. مایه کیک حاضر است.

کف قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری کاغذ روغنی بزارید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید. قبل از اینکه از فر خارج کنید تست پخت کیک با خلال دندان را فراموش نکنید.

برای شربت شیر، پودرکاکائو و نسکافه را روی اجاق تا وقتی که بجوشد هم بزنید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد از روی اجاق بردارید.شربت قهوه ای را که حاضر کردید داخل ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود.کیک پخته شده را از قالب خارج کرده و روی بشقاب سرو قرار دهید.قالب کمری را دوباره اطراف کیک قرار دهید شربت قهوه سرد شده را با فرچه روی کیک گرم بزنید تا کیک خیس شود.

برای موس شکلاتی، شکلات ها را به روش بن ماری آب کنید و کنار بزارید سرد شود. خامه و پودر قند را تا وقتی کرم قوام غلیظی بگیرد با همزن برقی هم بزنید.

شکلات آب شده و سرد شده را به مخلوط خامه و پودر قند اضافه کرده هم بزنید. سپس کرم را روی کیک سرد شده بریزید و صاف کنید.از شکلات آب شده به روش بن ماری مقداری را جدا کنید بصورت نوارهای باریک روی کیک بریزید و با خلال دندان روی آن شکل دهید.

کیک حاضر شده را یک شب داخل یخچال بزارید تا سرد شود. کیک را از قالب خارج کنید. اگر موس قالب را گرفت و کیک خارج نشد، اطراف کیک را یک دور سشوار بگیرید، قالب که کمی گرم شد خیلی راحت از کیک جدا می شود. دلخواه تزئین کرده سرو کنید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here