طرز تهیه کیک با شیر

419
کیک با شیر
آموزش کیک ساده با شیر

کیک با شیر

کیک شیر، یک نوع کیک بسیار ساده با شیرینی نسبتا کم است که به عنوان یک عصرانه بسیار خوشمزه همراه با چای، آب میوه یا شیر سرو می شود. این کیک جز کیک های اسفنجی محسوب می شود و بافتی نرم مانند کیک شیفون و کیک خیس دارد.کیک هایی که با شیر پخته می شوند، دارای انواع بسیار گوناگون هستند. شما می توانید از پودر کاکائو، قهوه یا انواع میوه ها در تهیه این کیک ها استفاده کنید. با کوفته ریزه در تهیه کیک با شیر همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 1/5 پیمانه

آرد : 2/5 پیمانه

شیر : 2/3 پیمانه

روغن مایع : 2/3 پیمانه

بیکینگ پودر : 2/5 قاشق چای خوری

وانیل : 1/4 قاشق چای خوری

نمک : خیلی کم

 

طرز تهیه کیک با شیر :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم.

سفیده را با همزن خوب هم میزنیم تا کف کند و زرده ها را هم با همزن مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ شود.

به زرده ها وانیل و شکر را اضافه می کنیم هم میزنیم تا کش دار و شکر حل شود.

اول روغن را تدریجی اضافه می کنیم و بعد شیر را و مواد را مخلوط می کنیم.

آرد و بیکینگ پودر را باهم دوبار الک می کنیم و آهسته آهسته به مواد زرده اضافه می کنیم دیگه نیازی به همزن نداریم با لیسک مخلوط می کنیم.

نوبت به سفیده می رسد سفیده رو به تدریج به موادمون اضافه می کنیم و در یک جهت به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست بشود.

قالبی که انتخاب کرده ایم را چرب می کنیم یا از کاغذ روغنی هم می تونید استفاده کنید.

فر رو از قبل با دمای 175 سانتی گراد گرم می کنیم و قالب رو داخل فر قرار می دهیم به مدت 45 دقیقه زمان برای پخت کیک کافی است با یک کبریت می تونید امتحان کنید که ببینید مواد کیک پخته و به چوب کبریت نمی چسبد.

بعد از پخت از فر خارج و داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنید. برای تزئین کیک میتونید از پودر نارگیل، پسته، خامه فرم گرفته و گاناش هم استفاده کنید.

 

چرا روی کیک گنبدی شکل می شود:

دقت داشته باشید که در زمان ریختن مایه کیک در قالب، نباید همه مایع را در مرکز قالب خالی کرده و سپس آن را با قاشق یا لیسک پخش کنید.

این کار باعث می شود که حباب های هوا در وسط قالب متراکم شوند. این حباب ها در زمان پخت منبسط شده و حالت گنبدی به کیک می دهند.

بنابراین برای ایجاد پف یکنواخت در همه جای کیک، مایه آن را به طور یکسان در همه جای قالب بریزید.

نکات تکمیلی:
  • همیشه آرد را قبل از استفاده در کیک، همراه با بیکینگ پودر سه بار الک کنید.
  • در هنگام زدن سفیده تخم مرغ، به تمیز و خشک بودن تمام ظرف های مورد استفاده و خالص بودن سفیده دقت کنید.
  • اندازه قالب کیک نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد. بزرگ بودن قالب باعث خشک شدن کیک و کوچک بودن آن باعث نپختن و خمیری شدن آن می شود.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید