طرز تهیه کیک صبحانه (تابه ای)

700

کیک صبحانه

این کیک برای صبحانه بسیار عالی است و در زمان بسیار کمی تهیه می شود.بافت سفت تری نسبت به کیک های اسفنجی ، کیک خیس ، کیک زبرا و شیفون دارد. با کوفته ریزه در تهیه کیک صبحانه تابه ای همراهمان باشید.

 

مواد لازم:

آرد قنادی یا گندم6 قاشق غذاخوری
شیره انگور یا خرما1/3 لیوان (5قاشق شکر)
ماست یا شیر2 قاشق غذاخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه کیک :

تخم مرغ و وانیل با شیره رو با چنگال یک دقیقه هم میزنیم. روغن مایع و ماست رو به مواد اضافه می کنیم هم میزنیم تا یک دست بشوند.

آرد و بیکنیگ پودر رو باهم الک می کنیم و بعد به مواد کیکمون تدریجی اضافه می کنیم و هم میزنیم.

حالا یه تابه برمیداریم یک قاشق روغن مایع داخلش میریزیم و روی حرارت می زاریم. وقتی یکم داغ شد مایه کیک رو داخل تابه می ریزیم.

برای طرح دادن روی کیک می تونید یک مقدار از مواد رو بردارید و بهش کاکائو اضافه کنید و بعد روی مایع سفید کیک بریزید.

روی شعله از شعله پخش کن استفاده کنید. در تابه رو حتمن بزارید با خلال دندان امتحان کنید اگه پخته باشه و مواد به کیک نچسبه می تونید روی دیگر کیک رو هم برشته کنید. کیک صبحانه ما حاضر است.

 

نکته :

به جای روغن مایع از کره هم می‌توانید استفاده کنید.
کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می‌توانید درست کنید.

کیک صبحانه جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کیک صبحانه را می توانید در وعده صبحانه، میان وعده، دسر سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید