گراتن پاستا با مرغ
طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ

گراتن پاستا با مرغ

گراتنی که بیشتر از بقیه بین ایرانی ها محبوب شده، گراتن پاستا با مرغ و قارچ است. در واقع نوعی پیش غذا محسوب می شود که می توان به عنوان غذای اصلی نیز سرو شود.

گراتن انواع مختلفی دارد، پیشنهاد می کنم از آموزش گراتن پاستا با گوشت در سایت کوفته ریزه هم دیدن کنید. با گراتن پاستا با مرغ همراهمون باشید.

گراتن

گراتن، در واقع به روش تهیه غذا گفته می شود. کلمه گراتن ریشه فرانسوی دارد و از یک فعل به معنای رنده شده از براده های نان سوخاری و پنیر رنده شده اشاره می کند. وقتی می گوییم رویه و سطح یک غذا باید گراتینه شود یعنی سطح آن باید طلایی شود .

 

مواد لازم :

پاستا : 2 لیوان

مرغ : نصف یک سینه کامل

قارچ : 3-4 عدد

پنیرپیتزا : 100 گرم

پنیر پارمسان : 2 قاشق غذاخوری

پاپریکا : 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

سس سفید(سس بشامل)

روش تهیه گراتن پاستا با مرغ

سینه مرغ را به قطعات کوچک و نازک برش دهید. کف ماهیتابه را چرب کنید و قطعات مرغ را با پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود .قارچ را نیز تفت دهید. پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.

در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ ،سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین ترتیب تا تمام شدن مواد بچینید.در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.

نکات کلیدی:

فلفل سفید رنگ سس را تیره نمی کند و بهتر است از فلفل سفید برای تهیه بشامل استفاده کنید اما اگر فلفل سفید در دسترس نیود می توان فلفل سیاه را جایگزین کرد.

سس سفید اختیاریه اگه دوست ندارید نریزید ولی با سس سفید طعمش بهتره

مواد رو با روغن خیلی کم سرخ کنید تا چرب وچیلی نشه.

برای سس سفید اگر شیر سرد باشه آرد گلوله گلوله میشه.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید