طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت

340

گراتن پاستا با گوشت

گراتن پاستایک غذای خوشمزه و جدید در بین ایرانیان است که از کشور استرالیا به کشور ما راه پیدا کرده است.گراتن پاستا غذایی بی نظیر و لذیذ است و اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که به خوردن پاستا تمایل زیادی دارید بهتر است این نوع گراتن را در منزل تهیه نمایید.در این بخش با تهیه گراتن پاستا با گوشت ما را در کوفته ریزه همراهی کنید.

مواد لازم:

ماکارانی فرمی: 300 گرم

گوشت چرخ کرده: 150 گرم

سس بشامل

پنیر پارمزان یا پیتزا: 200 گرم

ذرت : نصف پیمانه (قابل حذف)

طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت :

برای تهیه گراتن ماکارونی یا سوفله ماکارونی شما باید گوشت چرخ کرده را همراه پیاز و ادویه گوشت و پودر سیر و کمی فلفل و رب گوجه فرنگی آماده کنید.

سپس یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را بردارید و کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید.

در مرحله بعدی نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید.

پس از آن هم باید کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را روی همه ماکارانی ها بریزید.

اگر دوست داشتید می توانید سطح آن را با پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا بپوشانید ولی برای کم کالری شدن می توان کمی به اطراف ظرف فقط بریزید.

مجددا ماکارانی فرمی و دوباره مواد گوشتی و سس سفید را بریزید.

بهتر است روی گراتن ماکارانی باشد و یک لایه پنیر پارمزان بپاشید.

روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه زمان پخت دهید.

سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه در فر سطح گراتن طلایی شود.

 

سس بشامل

گراتن پاستا را به دلخواه می توانید با سس بشامل یا بدون این سس درست کنید. البته این سس خوشمزه به دلیل ترکیبات خاص می تواند به خوشمزه تر شدن گراتن پاستا کمک کند.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید